Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 15 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 15 D.)

  • 0

Avinas

Turi nuspręsti, ko laikas atsikratyti, kad atsirastų vietos naujam. Galbūt teks atsisveikinti su kai kuriomis savo iliuzijomis ar svajonėmis, bet tik tam, kad atsivertų realių perspektyvų.

Jautis

Nebus linkęs į kompromisus. Kategoriškas bandymas padalyti pasaulį į juodą ir baltą tikrai susidurs su aplinkinių pasipriešinimu. Vargu ar pavyks kažką kažkuo įtikinti.

Dvyniai

Neverta skubėti priimti rimtų sprendimų. Kad nepridarytų klaidų, reikia pasikalbėti su išmanančiais žmonėmis, rasti atsakymų į klausimus – paieškoti knygose, išstudijuoti faktus.

Vėžys

Tikėtina, kad teks pakeisti nuomonę apie kokį nors žmogų, įvykį ar problemą, gaunant naujų faktų. Kad tai neišmuštų iš vėžių, verta pasiruošti netikėtai informacijai ir būti lanksčiam kokiu nors klausimu.

Liūtas

Bendraudamas su kitais sugeba atkakliai ginti savo nuomonę. Reikėtų pasilikti sau savo nuomonę, o jei vis dėlto ją išsakė, pasiruošti eiti į kompromisą ir net atsiprašyti.

Mergelė

Gali išvesti iš kantrybės ne tik netvarka ant darbo stalo, bet ir aplinkinių trūkumai: jų neidealūs veiksmai ir žodžiai. Mažai tikėtina, kad Mergelė sugebės atsispirti pagundai kam nors apie tai pasakyti tiesiogiai.

Svarstyklės

Sugebės įsiskverbti į dalykų esmę, analizuodamos bet kokią problemą iki atomų ir molekulių. Tai gali paskatinti padaryti naujas, netikėtas, išvadas ir atrasti kasdieniuose reikaluose anksčiau nematytų niuansų.

Skorpionas

Gali būti įtrauktas į reikalą ar ginčą, vienaip ar kitaip susijusį su pinigais. Patariama tokiuose pokalbiuose nesijaudinti ir vengti nereikalingų detalių. Išlikite ramūs ir susitelkite ties faktais.

Šaulys

Balse kartais nuskambės įsakmių natų: gali karščiuotis, įrodydamas kitiems, kad yra teisus. Kad diena nepraeitų beprasmiškai ginčijantis, verta mažiau reikalauti iš esančių šalia. Galima susitarti.

Ožiaragis

Galės su kuo nors išsiaiškinti santykius. Bus sąžiningas, nuoširdus ir supratingas pašnekovas. Tai padės jam kalbėti be pretenzijų, iš širdies į širdį, net ir pačiomis jautriausiomis temomis.

Vandenis

Situacija gali priversti pakeisti savo nuomonę arba pats kokiu nors klausimu ją persvarstys, pakeisdamas į priešingą. Kitaip tariant, turėtų būti pasirengęs pokyčiams, net jei tai tik pokyčiai jo galvoje.

Žuvys

Susigaudys bet kokioje situacijoje. Neaiškumas erzins, priversdamas gilintis tol, kol neliks baltų dėmių. Tai leis išvengti klaidų ir klastos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS