Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 16 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 16 D.)

  • 0

Avinas

Rimčiau žiūrėkite į savo sapnus. Jie bus ryškesni nei bet kada, o riba tarp jų ir realybės stebėtinai netvirta. Galbūt sapnas duos vertingų patarimų, o gal iš viso pasirodys pranašiškas.

Jautis

Pagaliau numalšinsite bendravimo troškulį. Ieškosite išsigelbėjimo nuo rutinos ten, kur gyvenimas verda. Svarbiausia, neveikite vienas – yra galimybė suburti būrį draugų.

Dvyniai

Gali kažkas nuvilti, tačiau neeikvokite nervinių ląstelių smulkmenoms ir, svarbiausia, nesistengti problemų spręsti radikaliai. Atminkite, geriausia priemonė nuo galvos skausmo ne giljotina, o nurofenas.

Vėžys

Mėgausitės kiekviena minute. Atsitraukę nuo reikalų pasinersite į čia ir dabar būseną. Nebūsite linkę skubėti – būsite harmonijoje su pasauliu ir galėsite pajusti, kas yra tikri jausmai ir tikras gyvenimas.

Liūtas

Erzins smulkmenos. Tačiau problemas įveiksite stoiškai. Taigi šiandien geriau pasinerti į rimtų problemų sprendimą. Geriausia tų, kurias galite įveikti vienas.

Mergelė

Savo žavesiu galite užkariauti visus. Padedama emocijų, būsite puiki oratorė. Jei planavote su kuo nors pasidalyti savo projektais, sužavėti idėjomis ar tiesiog rasti bendrą kalbą, geresnio momento tam nebus.

Svarstyklės

Imsitės daugybės svarbių ir įdomių reikalų. Jus ypač trauks projektai, susiję su asmeninės erdvės: namų, vasarnamio, mašinos,  sutvarkymu. Tik vargu ar sugebėsite užbaigti nors vieną.

Skorpionas

Tai ne pati geriausia diena spręsti problemas. Tačiau jūsų ryški fantazija neturės jokių ribų. Sunku atsispirti norui padaryti ką nors ekstravagantiško ar tiesiog pabėgti nuo rutinos į spalvingą svajonių pasaulį.

Šaulys

Vargu ar pavyks išvengti su pinigais susijusios painiavos. Gal viršijote biudžetą, pasirinkote ne tą pirkinį, o gal yra painiavos dėl banko sąskaitos. Reikia tam pasiruošti, tačiau nebandyti taisyti situacijos savarankiškai.

Ožiaragis

Į galvą gali ateiti idėja pakeisti savo gyvenimą radikaliausiu būdu. Šie planai gali būti susiję su karjera, asmeniniu gyvenimu ar kitomis sritimis. Tačiau yra didelė tikimybė, kad tai labai toli nuo realybės. Neskubėkite.

Vandenis

Neverta imtis reikalų, kuriuose nepasitikite savo jėgomis. Diena netinka sudėtingoms problemoms spręsti ir tuo labiau naujų projektų pradžiai. Tačiau dėl savo šviesaus požiūrio sugebėsite pamatyti saulę net per tankius debesis.

Žuvys

Prisiminkite pusiau pamirštas svajones. Gal jas primins pati situacija. Kurti, skrajoti ant svajonės sparnų – štai kas gali padaryti jus tikrai laimingą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS