Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 20 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė kovo 20-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Bus kur kas geriau, jei elgsitės teisingai, nekenksite kitiems, o tuo pačiu - ir sau. Apsispręskite, kieno pusę palaikote. Dėl interesų susikirtimo tai aktualu bus ne vienoje srityje. Tiktų grūdintis, puoselėti kūno grožį ir sveikatą.

JAUTIS. Vilios rizikingi nuotykiai ir avantiūros. Būsite populiarūs tarp priešingos lyties asmenų. Jūsų noras kažką keisti asmeniniuose santykiuose, gyvenime, artimam žmogui gali kelti nerimą.

DVYNIAI. Stokosite emocinės pusiausvyros. Dirbsite nelengvus, kasdieninius darbus, tačiau mintys suksis apie šeimą, draugus, pinigus. Jeigu įmanoma, pailsėkite nuo įtempto protinio darbo ir neužsisėdėkite prie kompiuterio.

VĖŽYS. Nusimato įdomūs pokalbiai su darbo, verslo ar meilės partneriais. Kita vertus, gali išaiškėti dalykai, kurie verčia sunerimti. Tiesiog būkite atidūs ir pasitikėkite savimi.

LIŪTAS. Šiandien mintys daugiausiai suksis apie pinigus, malonumus. Tikėtini neblogi pasiūlymai bei sumanymai, tad teks pagalvoti, kas jums naudinga. Gali būti, kad įtakingi pažįstami padės realizuoti troškimus.

MERGELĖ. Nors jūsų mąstymas bus labai aktyvus, didelė inciatyva ir puikus imlumas informacijai, tačiau gali pasitaikyti keistų nesusikalbėjimų. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jei išsiruošite į sportinį ar pramoginį renginį, pasimatymą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums norėsis atsipalaiduoti, pabendrauti ir paplepėti be jokių įsipareigojimų bei įtampos. Bus daugiau intuicijos, užuojautos, bet tuo pačiu ir patiklumo, veidmainystės, pasidavimo kitų įtakai.

SKORPIONAS. Su darbo kolektyvu ar verslo partneriais šauniai darbuositės, o su draugais, pažįstamais įdomiai leisite laiką. Visgi kažką galite prarasti dėl užvaldžiusių jausmų ar kokios nors aistros.

ŠAULYS. Diena turėtų būti dalykiška. Jeigu turite svarbių reikalų, tvarkykite juos pirmoje dienos pusėje. Gali būti siūloma prisiimti nemažą atsakomybę, apsvarstyti naujus profesinius planus.

OŽIARAGIS. Gilių įspūdžių, įdomių perspektyvų žada jums svarbus renginys arba kelionė, jei dabar esate išvykę. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui arba tam, kurio dėmesio trokštate.

VANDENIS. Pasistenkite išspręsti mokesčių ar su finansais susijusių santykių klausimus, atsiimti ar grąžinti skolas. Jeigu nesiseka bendrauti, susitarti, problemos ieškokite savyje. Ją suvokę, galėsite mėginti atstatyti tai, kas buvo sugriauta.

ŽUVYS. Darbinga, produktyvi diena, ypač veikiant išvien su komanda, kolektyvu. Galbūt dalyvausite konkurse ar sužinosite jo rezultatus. Visgi galite atsisakyti vertingo pasiūlymo ar įsipareigojimo dėl kitiems nesuprantamų motyvų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sidonija

esu ubage,kauno dienos astrologe,pavydziu visiems,nesu buvusi Bali,Bora bora Hawaii ,Maldyvuose,Japonijoje,neskaitau knygu-neiperku,pamaitina mane kauno diena,kuria remia prenumeratoriai-amzinai pas mane menulio pilnatis,neigiamos emocijos,linkiu visiems KAUNO DIENOS PRENUMERATORIAMS_pikto,gadinu nuotaika bezdedama.,is pykcio kad neturiu namu Kaune,namo Palangoje taip ir prisibaigsiu pagiezingai mesliadezeje

SUSIJUSIOS NAUJIENOS