Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 21 D.)

  • 0

Avinas

Aplinkybės nesuteiks galimybės atsipalaiduoti ir užsiimti tuo, kas atrodo reikalinga, ir reikalaus aktyvių veiksmų. Teks susitaikyti su šiomis žaidimo taisyklėmis, o dienos pabaigoje gali net įsismaginti.

Jautis

Laimė – paties rankose. Tiksliau, galvoje. Minties galia yra gana pajėgus pakeisti aplinkinį pasaulį. Svarbiausia – mąstyti tinkamai, nes gali išsipildyti ne tik teigiamos mintys.

Dvyniai

Gali staiga užsinorėti nutraukti savo monotonišką gyvenimo ritmą. Nereikėtų priešintis šiam jausmui. Gali patirti naujų įspūdžių ir emocijų, kurios paskatins imtis naujų projektų.

Vėžys

Bus sunku susikoncentruoti ties vienu dalyku. Dienos metu gali nuolat sužinoti ką nors įdomaus. Nauji įspūdžiai, žmonės, idėjos, planai, reikalai... Bus atviras visoms naujoms tendencijoms ir idėjoms.

Liūtas

Demonstruos puikią kovinę formą. Aplinkiniai galės tai deramai įvertinti, nes kovos būtent su jais. Bus linkęs siekti savo tikslo, mažai kreipdamas dėmesio į kitų žmonių nuomonę ir interesus.

Mergelė

Mintys šokinės nuo vieno prie kito – galvoje bus ankšta nuo idėjų. Svarbiausia mokėti atskirti tikrai vertingas mintis. Kaip tik dėl to gali kilti problemų.

Svarstyklės

Susitelkimas į bet kokią, net ir mažiausią, problemą gali erzinti. Tačiau pasinerdamos į savo mikrokosmosą, sugeba suprasti dalykų esmę iki atomų ir molekulių. Tai padės tais atvejais, kai reikia kruopštumo ir konkretumo.

Skorpionas

Patariama ieškoti savo kelio į aplinkinių protus. Žmonės, kurių nuomonė svarbi, galės įvertinti naujas idėjas ir nestandartinį požiūrį. Norint parodyti savo intelektą pačioje palankiausioje šviesoje – pirmyn!

Šaulys

Gali kilti daug idėjų, kaip tvarkyti namų ūkį, vasarnamį ar namą. Į tai įtrauks namiškius. Įsakmus požiūris gali sukelti nemažai artimųjų pretenzijų.

Ožiaragis

Artėja pokyčių, o chaosas aplink – tik šio proceso atspindys. Bus per daug užsiėmęs naujomis idėjomis ir planais. Tačiau pasitvarkyti nepakenks – tik gal kitą dieną.

Vandenis

Gali pasitaikyti itin viliojanti galimybė, susijusi su finansais, – jei jos atsisakys, ilgai gailėsis. Jei įsitikinęs, kad nauji žingsniai bus daug efektyvesni nei ankstesni, verta rizikuoti. Jei ne, ar verta keisti ylą į muilą?

Žuvys

Turi visas galimybes nuveikti ką nors labai naudingo ne tik sau, bet ir kitiems – tačiau tik tuo atveju, jei pavyks perteikti kitiems savo novatoriškų idėjų esmę. Svarbu elgtis kantriai ir diplomatiškai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS