Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 21 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė kovo 21-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien būkite labai dėmesingi savo sveikatai bei nervams. Rekomenduojamas sveikas poilsis, meditacijos, dvasinės praktikos. Jos tarsi pakylės sielą, leis į daug ką pažvelgti kitomis akimis.

JAUTIS. Diena žada kontaktų, pokalbių, tarp kurių pasitaikys ir labai malonių. Trokšite idealių meilės, draugystės santykių ir turėsite, jei tik sugebėsite juos tokiais paversti.

DVYNIAI. Gana sėkmingai tvarkysite visuomeninius reikalus. Viskas susiklostys gerai, jei tik būsite korektiški ir gerbsite aplinkinius.

VĖŽYS. Šiandien jus daug kas domins ir gana filosofiškai žvelgsite į žmogiškas silpnybes, kasdienybės smulkmenas. Galbūt turėsite progą pabendrauti su išsilavinusiu žmogumi, padaryti įspūdį.

LIŪTAS. Augs įtampa dėl neapgalvotų išlaidų, negrąžintų skolų, finansinių avantiūrų. Palengvės, jei grąžinsite skolą arba ją atgausite. Noriai gilinsitės į žmogaus psichologijos gelmes. Tai jums išties seksis.

MERGELĖ. Šiandien galite išgirsti priekaištų iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Įveikite priešiškumą ir pasidalinkite savo mintimis – tik taip suprasite vieni kitus. Vakare galima tikėtis meilės reikalų suaktyvėjimo.

SVARSTYKLĖS. Šiandien labiausiai rūpinsitės nebaigtais buities reikalais. Jeigu viską pavyks sklandžiai atlikti, kils noras atsipalaiduoti. Nekaip pasijusite, jei persivalgysite jūsų organizmui nelabai tinkančio maisto. Venkite egoizmo meilės reikaluose.

SKORPIONAS. Ši diena turėtų būti nuostabi, jeigu esate įsimylėję, susižavėję. Galimos netikėtos staigmenos. Labai praverstų humoro jausmas, artistiniai sugebėjimai.

ŠAULYS. Šiandien  saugiausia ir geriausia bus namuose. Žinoma, jeigu maloniai elgsitės su namiškiais. Tiktų savo šeimai paruošti originalią vakarienę.

OŽIARAGIS. Šiandien daug bendrausite. Jeigu daug tikitės iš kitų, savikritiškai įvertinkite, ar ne per mažai patys jiems duodate. Tai ypač aktualu, jeigu siekiate meilės, norite būti reikalingi, vertinami.

VANDENIS. Tikriausiai visaip stengsitės pabrėžti savo indėlį į šeimos biudžetą. Parūps praktiški apdailos, grožio daiktai. Galite įsigyti tai, ką seniai suplanavote, kam taupėte pinigus.

ŽUVYS. Šiandien padidės sentimentalumas, romantiškas jausmingumas. Derėtų paisyti organizmo poreikių – gerai maitintis, ilsėtis. Venkite konfliktų, atsargiai vairuokite.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

esu karlikas

gimes po saulio zenklu,esu piktas,kerstingas neuzauga,pavydziu visiems del zemo savo ugio,kadangi jauciu nepilnavertiskuma-kersiju visiems is eiles.Dar dabar isgyvenu del meiluzes barakudos su kuria latvijoje auginu benkarta,pavydziu visiems turintiems padorias seimas,nes su meiluze turiu slapstytis nuo visuomenes,pastoviai isgyvenu stresa ,padek man SIDONIJA .atsisakyti man patoginio melo ir patologinio pavydo,kuris sugrauze mano veida vien rauksles ir pasruvusios krauju akys,uzsiauginau pilva-atrodau kaip nescias,gelbek

SUSIJUSIOS NAUJIENOS