Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 22 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 22-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų, nes jūsų blaivus protas truputį snaus. Pravartu rimčiau įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis.

JAUTIS. Regis, jums teks gerokai pasukti galvą, kaip įvykdyti kažkam duotą įsipareigojimą. Nuo to priklauso jūsų autoritetas, įvaizdis, draugystės išsaugojimas.

DVYNIAI. Regis, kalbos vis suksis apie politiką, pareigas, pinigus. Net ir vakare niekaip negalėsite atitrūkti nuo minčių apie dalykines problemas.

VĖŽYS. Jus labai domins tarptautinė situacija. Galbūt teks uoliai kažko mokytis, rašyti, kurti.

LIŪTAS. Tikriausiai ši diena bus nelengva emociškai. Pernelyg priklausysite nuo kitų žmonių nuotaikų arba savo ir jų finansinių galimybių.  

MERGELĖ. Emocijų, įspūdžių suteiks įvairios naujienos internete bei susirašinėjimas elektroniniais laiškais. Pravartu daugiau dėmesio skirti antrajai pusei, gyvenimo draugui.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną būsite linkę įsiklausyti į patyrusių žmonių patarimus, pamokymus. Jei rūpi įsidarbinimo galimybė, tai galbūt jus sudomins kažkokia informacija.

SKORPIONAS. Beveik negalėsite nustygti vietoje dėl emocijų ar energijos antplūdžio. Regis, jumyse gims gražių vilčių.

ŠAULYS. Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę galite būti kur kas įdomesnių dalykų. Būtų neblogai, jei pagalvotumėte apie kai kurias reikalingas permainas.

OŽIARAGIS. Jūsų laukia bendravimas su artimais žmonėmis. Jeigu reikia kažką parašyti, apskaičiuoti, sukurti, puikiai susidorosite.

VANDENIS. Regis, viskas klostysis kaip suplanuota. Svarbu pernelyg neapsikrauti darbais, kažko svarbaus nepradėti. Net geriausias savaitgalis dėl to gali tapti nemielas.

ŽUVYS. Didelę vertę jums turės romantiški jausmai, kūrybinis įkvėpimas, paslaptingumas, kad ir kur jis pasireikštų. Galimos nenumatytos išlaidos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS