Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 25 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 25-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Gali būti, kad be aiškios priežasties padidės optimizmo jausmas, noras ką nors tikslingai veikti, siekti. Galite gauti žinią iš toli. Venkite aplaidumo darbe. Saugokite sveikatą.

JAUTIS. Turėtų neblogai sektis reikalai, susiję su vertybiniais popieriais, paskolomis, alimentais, kūrybiniais projektais. Tikėtini intriguojami susitikimai, flirtai. Kils pagundų keisti gyvenimą, leistis į neįprastus nuotykius ar pan.

DVYNIAI. Domins politika, dalykiniai projektai, kitų žmonių požiūris į jūsų sumanymus. Būsite stebimi ir vertinami. Labiau atsižvelkite į partnerių poreikius, planuodami pirkinius ar permainas.

VĖŽYS. Turėtų neblogai sektis dalykinė veikla. Galbūt kils minčių apie tai, kad reikia leistis į trokštamą kelionę, keisti darbą ar gyvenimo būdą. Pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, grožio profilaktikai.

LIŪTAS. Ši diena skatins kūrybingumą, polėkį, bet tuo pačiu gali atnešti netikėtumų, susijusių su vaikais, mylimu žmogumi arba su draudimu, finansais. Galbūt semsite įspūdžius kelionėje. Nusimato įdomus renginys, kuriame galėsite pasireikšti.

MERGELĖ. Regis, rūpesčių sukels artimas žmogus. Pasistenkite atkurti santykių darną namuose, kartu su artimaisiais ūkiškai padirbėkite ir pasilinksminkite. Vienišiai ims reikštis meilės fronte.

SVARSTYKLĖS. Šiandien daug bendrausite. Norėsis tapti geresniais ir gražesniais. Galite patirti gundymą meilės ar pasipelnymo prasme. Regis, jums pavyks pasinaudoti savo privalumais.

SKORPIONAS. Nors ši diena bendrąja prasme lyg ir nebus itin gera, jūs galite tikėtis neblogų perspektyvų versle, darbe, susitikimuose, kūrybos, meilės ir vaikų srityse. Seksis stiprinti turtines pozicijas.

ŠAULYS. Kažkokios problemos paaštrės, bet tik tuo atveju, jei norėsite gauti daugiau, nei nusipelnėte, arba nesirūpinsite tuo, kuo turite pasirūpinti. Galbūt suprasite, kad dėl įvairių reikalų buvote kai ką pamiršę. Pasistenkite tai vykusiai kompensuoti.

OŽIARAGIS. Dėl iliuzijų, netikrumo sunku bus iš karto teisingai suvokti, kas ir kodėl. Nepulkite viešinti išgirstos abejotinos informacijos, tikrinkite faktus. Neskubėkite, ir būsite pirmi.

VANDENIS. Susitikimai, susiję su visuomeniniais ar kitokiais projektais, verslu, darbu, turėtų nenuvilti. Galimas gana perspektyvus pasiūlymas. Vienokia ar kitokia prasme netrukus galite pasijusti praturtėję.

ŽUVYS. Šiandien bus itin vertinamas grožis, seksualumas bei socialinis statusas. Kita vertus, ne viskas bus auksas, kas žibės. Ir tai gali greitai paaiškėti. Visgi labai tikėtina, kad sulauksite žavios romantikos, kūrybinės sėkmės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS