Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 25 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 25-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien reikėtų kaupti energiją naujiems darbams. Jau galima ir startuoti, jeigu viskas suplanuota. Taupiau naudokite resursus, saugokite nuosavybę, piniginę.

JAUTIS. Keisti nesusipratimai, apkalbos, intrigos, gandai gali įnešti sumaišties į jūsų kasdienybę. Būtų geriau, kad kol kas nedarytumėte jokių išvadų – tegul išryškėja, kas vyksta iš tikrųjų.

DVYNIAI. Šiandien viskas klostysis neblogai, jei sugebėsite neįsižeisti dėl aplinkinių pastabų bei patarimų. Svarbu būti tolerantiškiems ir nemanyti, kad kiti turi sakyti tik tai, ką jūs norite girdėti.

VĖŽYS. Šiandien įmanomas įtakingų žmonių palaikymas, vadovybės įvertinimas. Kita vertus, netinkamas bendravimas su kolegomis ir konkurentais gali atnešti nemalonumų.

LIŪTAS. Nors jums atrodys, kad žengiate koja kojon su pažanga, priimate naujoves, jūsų autoritetas labai svyruos. Ypač aiškiai tai pastebėsite, jeigu užsiimate politine veikla. Gandai, apkalbos gali drumsti jūsų ar jums artimų žmonių ramybę. 

MERGELĖ. Palanku apsvarstyti, ką ir kaip ketinate daryti dalykinėje, finansų srityje. Turite pagalvoti, kaip išvengti finansinių sunkumų, išlaidų, nuostolių. Pravartu apsidrausti.

SVARSTYKLĖS. Permainingai klostysis santykiai su gyvenimo ir veiklos partneriais. Regis, kažkuo nepasidalinsite ir tai provokuos įtampą. Galbūt tai, dėl ko buvote beveik tikri, nepasiteisino. Sukaupkite reikalingos informacijos, pasitarkite.

SKORPIONAS. Šiandien atrodysite darbštūs ir nusiteikę bendradarbiauti. Visgi jūsų aplinkoje gali atsirasti tokių, kuriems jūs atrodote konkurentai. Pasistenkite neprovokuoti priešiškumo ir pavydo.

ŠAULYS. Šiandien bus įmanoma suaktyvinti šeiminius bei meilės santykius, įnešti aistros į asmeninį gyvenimą. Visgi venkite lengvabūdiškų seksualinių nuotykių, nešvaistykite pinigų abejotiniems malonumams.

OŽIARAGIS. Dėl tam tikrų priežasčių jūsų asmeninis gyvenimas ims labai rūpėti aplinkiniams. Ir tai gali būti nemalonu. Jei dėl to apmaudą liesite šeimoje, tai ir čia neliks jokios ramybės. Pasistenkite išlaikyti harmoniją. 

VANDENIS. Šiandien pravartu nevengti kontaktų, nes galite gauti informacijos, kuri jums bus naudinga arba kuri užkirs kelią galimoms klaidoms. Apgalvokite, nuo ko pradėti svarbiausius darbus.

ŽUVYS. Labai rūpės turto, pinigų klausimai. Galbūt esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Jeigu kažką darėte be legalios sutarties, galite patirti nenumatytos įtampos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS