Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 27 D.)

  • 0

AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlyginta

JAUTIS. Ši diena skatins siekti tvarkos, švaros, pagalvoti apie savo išorinį įvaizdį. Jeigu eisite į darbo pokalbį, padarysite gerą įspūdį. Vakare galite tikėtis komplimentų ir kitų malonių dėmesio ženklų iš susidomėjusių asmenų.

DVYNIAI. Šiandien iš ryto būsite nusiteikę nerūpestingai. Gerai sutarsite su vaikais, smagiai šmaikštausite. Visgi popiet galite gauti pastabų dėl nekokybiško darbo ar informavimo netikslumų.

VĖŽYS. Gali būti, kad pavyks su nekilnojamuoju turtu, šeimos gerove susijęs sumanymas. Vakare pravartu sudalyvauti kultūriniame ar pramoginiame renginyje. Arba skirkite daugiau laiko vaikams, vaikaičiams.

LIŪTAS. Regis, nestokosite įdomių idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Palanku preliminariai tartis dėl reklamos, bendradarbiavimo ar pan. Vakaras leis pasimėgauti žemiškais malonumais, pagerinti santykius su artimaisiais.

MERGELĖ. Šiandien galite sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos srityse. Galimos pajamos iš nuomos, komercijos. Regis, vakare susitiksite su tais, iš kurių galite tikėtis protingų patarimų.

SVARSTYKLĖS. Kuo iniciatyvesni ir veiklesni būsite, tuo geriau seksis. Galimi svarbūs sprendimai verslo ir asmeninio gyvenimo sferoje. Raskite laiko pabendrauti su tais, kurie patinka arba gali būti naudingi.

SKORPIONAS. Nebloga diena meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Tačiau tik nuo pietų bus palankiau dalyvauti triukšmingose akcijose, susibūrimuose.

ŠAULYS. Iš pat ryto imkitės spręsti aktualius klausimus, bendrauti. Jūsų sumanumas, ryšiai su draugais ir įtakingais pažįstamais gali padėti išspręsti kai kurias problemas. Nuo pietų stigs noro ir energijos rimtesniems darbams, bendravimui.

OŽIARAGIS. Nors dalykiniai reikalai kels abejonių, tačiau šiandien galima tikėtis palankesnio požiūrio. Naudokitės suteikiama pagalba projektų rašymui, renginių organizavimui arba galimybe pasimokyti iš daugiau sugebančių.

VANDENIS. Ši diena žada daugiau optimizmo ir toli siekiančių planų. Galite gauti svarbią žinią iš užsienio. Kai kurie susitikimai, kontaktai su specialistais arba naujienos gali turėti įtakos jūsų ateičiai.

ŽUVYS. Mintys suksis apie studijas, keliones, geopolitiką. Regis, gausite žinią, žadančią reikalingas permainas ar paskolą. Galbūt pavyks padaryti įspūdį įtakingam asmeniui arba užsimegs nauja reikšminga pažintis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS