Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 31 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 31 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė kovo 31-ajai, antradieniui.

AVINAS. Nelengva dienelė. Pretenzijas jums gali reikšti visi, kurie nepatingės to daryti. Pasistenkite nevesti iš kantrybės vadovų, pareigūnų ir šeimos narių. Ir neskubėkite jaustis įžeisti, jei jūsų nesuprato dominantis žmogus.

JAUTIS. Galite preliminariai tartis dėl galimų uždarbio šaltinių, komercinės veiklos, reklamos, bendradarbiavimo ar pan. Informacija socialiniuose tinkluose gali jums padėti išvengti klaidų.

DVYNIAI. Regis susirūpinimą kels kai kurie mokesčių, tiekimo, draudimo, studijų reikalai. Gali būti, kad teks dengti įsiskolinimus arba kitas asmuo jums mokės nuomą, grąžins skolą ir pan.

VĖŽYS. Santykiai bus problemiški, jei nesugebėsite suprasti vieni kitų, susitarti dėl pareigų, laisvalaikio. Dalis jūsų pastangų gali atsitrenkti į abejingumo, nedraugiškumo sieną. Saugokitės avarijų, traumų.

LIŪTAS. Šiandien nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais. Mokėkite atskirti gerus patarimus nuo niekam tikusių. Nepasiduokite jokiam spaudimui. Ypač saugokite sveikatą.

MERGELĖ. Šiandien noriai bendrausite ir darbuositės. Visgi netrukus įsitikinsite, kad yra nelengva vieniems kitus suprasti, toleruoti. Rimtų rūpesčių gali sukelti auganti karta, mylimas žmogus.

SVARSTYKLĖS. Regis, darbe būsite labai užsiėmę arba tiesiog jame labiau norėsis būti nei namuose. Galbūt šeimos problemos jums pernelyg slegia pečius, nesiseka bendrauti su artimu žmogumi ar pan.

SKORPIONAS. Galite gauti reikšmingą žinią iš užsienio. Nepažįstamas žmogus gali jus skatinti ryžtis svarbiam žingsniui. Jums gali būti priminta, kad pats metas ataskaitoms, studijų atsiskaitymams, projektų pristatymams.

ŠAULYS. Regis, gausite žinią, suteikiančią reikalingos informacijos. Neskubėkite sunaikinti dokumentų, senų laiškų – jų gali prireikti. Tikėtina, kad turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas.

OŽIARAGIS. Jūsų griežtumas, reiklumas, o gal ir savanaudiškumas gali nekaip veikti kitus žmones. Jeigu bylinėjatės dėl pinigų, sugadintų daiktų ar pan., savo teises reikšite gana agresyviai.

VANDENIS. Diena sukels ūpą visame kame siekti tvarkos, švaros. Arba šito reikalaus kažkas kitas, o jums teks paplušėti, kad įtiktumėte. Turbūt teks pagalvoti ir apie savo išorinį įvaizdį, galimybę jį pakoreguoti.

ŽUVYS. Regis, jums nestigs įdomių idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūryboje, darbe su vaikais. Svarbu elgtis taikiai, draugiškai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Edvardas

Ko tokie kažkokie pesimistiniai horoskopai? Kur palankus metas keliauti, galbūt aplankyti koncertą, nueiti į kiną? Juokiausi iš palmyros metų horoskopo, kur 2019 gruody žadėjo puikius metus ožiaragiams, kelionių metas... puikiai praleisite laiką :) :) :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS