Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 7 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 7-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Nerūpestingai atsipalaiduoti tikriausiai nepavyks. Turėsite įvairių pareigų arba mintys nuolat suksis apie darbą, politiką. Venkite kontaktų su tais, kurių nemėgstate.

JAUTIS. Šiandien sugebėsite padaryti gerą įspūdį pašnekovams, publikai. Kai kurios tiesos taps artimesnės ir suprantamesnės. Tai, ką pamatysite ar išgirsite, jus išties sudomins. Gali sudominti ir siūloma kelionė, seminaras.

DVYNIAI. Tikėtina psichologinė įtampa. Galbūt nerimausite dėl finansinės situacijos, meilės santykių. Suimkite save į rankas, pasikalbėkite su įžvalgiu žmogumi. Neišlaidaukite.

VĖŽYS. Šios dienos teikiamą patirtį pamėginkite tinkamai išnaudoti – stenkitės suprasti oponentus, jų motyvus bei žmones, su kuriais jus sieja ypatingi jausmai ar reikalai. Galite padaryti netikėtų atradimų.

LIŪTAS. Šiandien galite nemažai nuveikti savo ūkyje. Regis, gilinsitės į asmenines problemas. Tikriausiai nerimausite galvodami apie savo ar vaikų perspektyvas, sveikatą.

MERGELĖ. Ši diena skatins kūrybingumą, romantišką polėkį, bet tuo pačiu gali atnešti netikėtumų, susijusių su vaikais, mylimu žmogumi. Venkite lengvabūdiškų nuotykių.

SVARSTYKLĖS. Namai, artimi žmonės ir augintiniai šiandien jums bus patys svarbiausi. Globalinės problemos rūpės kur kas mažiau. Regis, sieksite dvasinio ir fizinio intymumo.

SKORPIONAS. Bus kuo pasidžiaugti, tačiau lengva susigadinti nuotaiką, per daug laiko praleidus parduotuvėse išleidus daug pinigų ir pan. Verčiau savo laiką, dėmesį skirkite šeimai, geriems draugams.

ŠAULYS. Labai norėsis komforto, ramybės. Ir dar norėsis, kad tuo pasirūpintų kažkas kitas, o jūs galėtumėte nieko neveikti. Visgi ir patys sugebėsite rūpintis šeima, namais.

OŽIARAGIS. Pasižymėsite emocionalumu, impulsyvumu bei kūrybingumu. Tikėtinas įdomus pokalbis ar įvykis. Tik neiškraukite emocinės įtampos ant artimųjų galvų.

VANDENIS. Šiandien kalbėkite ne mįslėmis, o verčiau aiškinkitės paslaptis, klauskite patarimų bei ieškokite sutarimo. Joks skubėjimas, stumdymasis minioje visiškai nepatartinas. Kaupkite jėgas, tausokite sveikatą.

ŽUVYS. Palankus metas virtualių renginių organizavimui, ryšių mezgimui. Galite pasijusti populiarūs. Bendraminčių, užtarėjų toli ieškoti nereikės, tik mokėkite pasinaudoti palankia proga.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS