Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 10 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 10 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 10-ajai, antradieniui.

AVINAS. Pravartu pagalvoti apie sveikatos pagerinimą, dietos pritaikymą, įvaizdžio patobulinimą. Tiktų išsivalyti organizmą. Nepersidirbkite ir neleiskite išvedami iš pusiausvyros, ypač darbe, viešumoje.

JAUTIS. Nebloga diena meilei, kūrybai, užsiėmimams su vaikais, žaidimams. Tačiau kai kurios jūsų idėjos, pažiūros, metodai gali sulaukti kritikos strėlių. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Mąstysite apie tėvus, protėvius, vaikystę, namų komfortą, jaukumą, artimųjų gerovę. Galimas sumanymas, susijęs su nuosavybe, šeimos verslu. Visgi šiandien nederėtų imti kredito ar dėl to tartis.

VĖŽYS. Regis, bus nelengva rasti bendrą kalbą su tais, kurie jums labiausiai rūpi. Būkite atidūs pašnekovams, nekalbėkite vien apie savo rūpesčius. Pasidomėkite ir kitiems aktualia informacija.

LIŪTAS. Galite sulaukti naujienų, jeigu jums aktualu įsidarbinti, papildomai užsidirbti, pratęsti sutartį. Svarbiausia, saugokite sveikatą ir neimkite giliai į širdį aplinkinių priekaištų bei kritikos.

MERGELĖ. Gana prieštaringa diena. Gerų rezultatų gali tikėtis tie, kurie laiku užbaigė būtinus darbus, parašė ataskaitas, susumavo, kas padaryta. Nenumokite ranka į vaikų nusiskundimus ar keistą jų elgesį.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną visur patartinas saikas, santūrumas. Įtarimų gali sukelti artimo žmogaus būsena. Venkite alkoholio, susibūrimų, atiduokite duoklę sielai arba protui skaitydami, medituodami.

SKORPIONAS. Tikėtinos įvairios naujienos. Gerai įsisavinsite bet kokią informaciją, todėl patartina mokytis, skaityti, diskutuoti. Turbūt pasitvirtins kažkokie gandai, o tai jums gali būti nemalonu. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Šiandieną ramybės ir nuošalumo nesitikėkite. Jūsų dėmesio reikės ir saviems, ir svetimiems. Tačiau vaikų, meilės arba verslo, nuosavybės reikalai gali šiek tiek nuvilti.     

OŽIARAGIS. Šiuo metu jums labai svarbu pasitikėti savimi ir nebijoti būtinų permainų. Seksis daryti įspūdį ir įtaką aplinkiniams. Vakare nerimo galbūt sukels šeimos narys arba gautas pranešimas.

VANDENIS. Būsite kūrybingi, įžvalgūs. Ne tik sau, bet ir kitiems galite padėti susivokti savyje, šifruoti pasąmonės impulsus. Visgi ramybės neduos į viešumą galinti iškilti jūsų paslaptis.

ŽUVYS. Tai turėtų būti nebloga diena, tačiau galite susidurti su keistomis situacijomis ir gandais. Tai, kuo patikėjote, kuo džiaugėtės vakar ar šį rytą, gali sukelti abejonių jums arba jūsų partneriui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS