Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 19 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 19-ajai, ketvirtadieniui. 

AVINAS. Šiandien norėsis ką nors reikšminga nuveikti, daugiau pasiekti. Tvarkydami svarbius reikalus, pasitelkite toleranciją, pagarbą kitiems. Tai išeis tik į naudą. Kitu atveju kaip tik kils nuostolių.

JAUTIS. Regis, labai ilgėsitės žmogaus, kuris dabar yra toli nuo jūsų. Baiminsitės santykių atšalimo, nutolimo. Ir jausmais, ir išskaičiavimu paremti ryšiai skatins stengtis, kad jie nenutrūktų.

DVYNIAI. Jeigu jūsų nauji planai yra paremti tikromis galimybėmis ir realia praktika, tuomet lengvai prasiveršite pirmyn. Galite gauti pasiūlymą, žadantį verslo, finansines perspektyvas. Atkreipkite dėmesį į potekstes arba kas slypi tarp eilučių.

VĖŽYS. Neabejingo požiūrio į jūsų situaciją, reikalus, mintis galite tikėtis iš jus dominančio žmogaus. Galbūt kils ūpas aiškintis santykius, apsispręsti dėl jų ateities. Arba aiškinsitės paskolų, draudimo, lizingo galimybes bei sąlygas.

LIŪTAS. Prasideda rimti darbai, kuriems prireiks ir senosios, ir naujos kompetencijos. Viskas tik į naudą, todėl stenkitės. Pravartu labiau pasirūpinti grožiu ir sveikata.

MERGELĖ. Daug galvosite apie vaikus, vertinsite jų poreikius ir savo galimybes juos patenkinti, investuoti į jų ateitį. Jeigu tikėjotės gauti pajamų iš šou veiklos, kūrybos, gali tekti pasitelkti ypatingą kantrybę ir laukti.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai stengsitės neprarasti vilčių dėl materialinės padėties pagerėjimo, santykių pasitaisymo šeimoje arba dėl šeimos nario, vaiko perspektyvų. Visgi situacija gana neprognozuojama, nuolat kintanti.

SKORPIONAS. Šiandien gali plūstelėti tiek informacijos, kad teks pasistengti ją tinkamai įvertinti, apdoroti. Kai kas nėra tikra, todėl atsirinkite. Ir nekreipkite dėmesio į nekultūringų žmonių komentarus.

ŠAULYS. Norėsis sužibėti iškalba, asmeninio žavesio spalvomis. Tai gali pavykti, nes turbūt intuityviai jausite, kuo galima patraukti aplinkinius. Kita vertus, labai lengva užsikrėsti neprognozuojamos eigos infekcija.

OŽIARAGIS. Regis, jūs labai trauksite dėmesį. Bus įvertintos ir jūsų stiprybės, ir silpnybės. Kažkas gali jums prikišti aroganciją, per šaltą bendravimą. Visgi su tais, kurie patinka, bendrausite labai draugiškai.

VANDENIS. Šiandien nesitversite savame kailyje – viskas bus įdomu, aktualu. Galbūt teks dėl kažko svarbaus apsispręsti. Palanku kreiptis su prašymais dėl patarimo, pagalbos.

ŽUVYS. Diena bus geresnė, jeigu vengsite blaškančio šurmulio ir nesiimsite tų darbų, kurių nesugebate. Labai svarbi teigiama nuostata, optimistiškas požiūris. Saugokite savo ir kitų sveikatą, gerovę.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS