Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 25 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 25 D.)

  • 0

Avinas

Bendrausite itin atsargiai – galimi nesusipratimai ir konfliktai. Kai kurie žmonės norės išreikšti savo nepasitenkinimą. Patikimiausia taktika – diplomatija ir vengti konfliktų.

Jautis

Valdysite situaciją, tai padės pasiekti užsibrėžtų tikslų. Tačiau būsite griežtas ir nepakantus, o iškilus grėsmei planams, nedvejodamas leisitės į konfliktą. Siekdamas savo tikslų turėtumėte būti lankstesnis.

Dvyniai

Jusite vidinį silpnumą ir nepasitikėjimą savimi. Patarimas: arba susidorokite su abejonėmis, arba visais prieštaringais klausimais tarkitės su aplinkiniais. Geriau, žinoma, pirmasis variantas.

Vėžys

Neverta pasitikėti savo intuicija, kuri dažnai pasirodys klaidinga ir nuves į netinkamą vietą. Tik logika, tikslus skaičiavimas ir nuodugnus supratimas, ką darote, gali garantuoti norimą rezultatą.

Liūtas

Pasiimkite laisvą dieną, palepinkite save visais dalykais, kuriems paprastai neturite pakankamai laiko. Vakarą verta praleisti su mylimu žmogumi arba su draugais.

Mergelė

Sugebate panaikinti bet kokius kylančius nesusipratimus. Turėtumėte panaudoti savo diplomatinius gabumus, kad geriau sektųsi derėtis. Jums bus reikalingas žmonių palaikymas arba nuoširdus pokalbis su mylimu žmogumi.

Svarstyklės

Susiorganizuoti bus sunkiau nei įprastai: žodis „privalo“ sukels alergiją. Vienintelė išeitis: daryti tai, kas sukelia susidomėjimą. Reikės atrasti susidomėjimo ir dalykams, kuriuos būtina atlikti.

Skorpionas

Galite pajusti norą tapti sistemos dalimi, pagalvoti apie savo vietą gyvenime ir pradėti veikti. Nereikia tam atsispirti – turite visas galimybes ilgainiui pajudėti socialiniais ar karjeros laiptais.

Šaulys

Nuo to, kaip išspręsite sunkią užduotį, kuri gali iškilti, priklausys daug kas. Sprendimai turi būti pasverti ir apgalvoti – juk šio pasirinkimo padariniai dar ilgai primins apie save.

Ožiaragis

Netikėti sutrikimai vėl ir vėl išmuš iš vėžių, bet pasidavę emocijoms situaciją tik dar labiau įkaitinsite. Geriausia išeitis – atsipalaiduoti ir pasitikėti likimu.

Vandenis

Laukia permainų vėjas – įdomios naujienos, įvykiai ar planai, kurie paįvairins gyvenimą. Vienišiems likimas pranašauja romantišką pažintį. Tačiau  tik tiems, kas pasiryžę eiti į priekį.

Žuvis

Vyraus santūrumas, tikslingumas ir dalykiškas požiūris, dėl kurio puikiai susidorosite su bet kokiu darbu. Nepatartina tik užsiimti kūryba ir eksperimentuoti. Geriau neperženkite įprasto gyvenimo ribų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS