Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 28 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 28 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 28-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Ir šiandien stokosite žaismingumo, noro ar galimybių įdomiai praleisti laisvalaikį. Mintys suksis apie sveikatą, darbus, ūkinius ir techninius dalykus.

JAUTIS. Šiandien staiga prisiminsite, kad esate reikalingi ne tik draugams, bet ir vaikams, mylimiesiems. Būsite nusiteikę žaisti, sportuoti, flirtuoti ir daryti tai, kas jums ir kitiems yra malonu. Galite pasižymėti konkurse, varžybose.

DVYNIAI. Prioritetą teikite šeimai, vaikams, augintiniams, namams. Kurkite jaukią aplinką. Gali būti, kad vakare prisiminsite, jog kažko nepasiruošėte rytdienai.

VĖŽYS. Aktyvi diena. Jausite poreikį matytis su brangiais jums žmonėmis, kalbėtis su kaimynais, draugais. Tapsite artimesni seserims, broliams. Nusimato netolima kelionė.

LIŪTAS. Dosniai skirsite kitiems savo dėmesį, noriai dalinsitės naudingais patarimais, vertinga patirtimi ir dar kažkuo, ką turite sukaupę. Galite bandyti spręsti turtines problemas.

MERGELĖ. Šiandien būsite labiau linkę žvelgti per emocinę prizmę nei vertinti racionaliu protu. Regis, kažkas jums daro keistą įtaką ir slopina objektyvų matymą.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną pravartu fiziškai ir protiškai pailsėti, pasidomėti dvasiniu penu, meditacijomis, menais. Tegul atsipalaidavimas būna prasmingas. Galima pagalba iš labdaringai nusiteikusių žmonių. Venkite svaigalų.

SKORPIONAS. Šiandien būsite aktyvūs, visuomeniški, viskuo domėsitės. Jūsų ryšiai su draugais, aplinkiniais visais atžvilgiais bus geri, todėl galėsite laisvai mėgautis nuoširdžiu bendravimu.

ŠAULYS. Nelabai savaitgališkai leisite šią dieną. Regis, rūpės politika arba kažkokios rimtos veiklos, pareigos, vieši pasirodymai, egzaminai. Galimas įsimintinas susitikimas.

OŽIARAGIS. Diena bus aktyvi, jeigu jūsų veikla susijusi su aukštuoju mokslu, konferencijomis, kelionėmis, migracija, tarptautiniais reikalais. Tai, kas vyksta toliau, atrodys įdomiau už tai, kas vyksta aplinkui. Galima žinia iš užsienio.

VANDENIS. Iš artimo žmogaus, partnerio galite išgirsti protingų samprotavimų, kaip išspręsti finansinę problemą, gauti paskolą ar pasiekti pokyčių. Būsite linkę užsiimti ir psichologine savianalize.

ŽUVYS. Jus emociškai stipriai veiks išaugęs kitų žmonių dėmesys arba kalbos apie prarastą ryšį, išdavystes. Išdrįskite išsakyti savo jausmus. Jeigu tai ir nepasuks likimo rato norima kryptimi, vis tiek taps aiškiau, ko galite tikėtis.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS