Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 30 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 30 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 30-ajai, antradieniui.

AVINAS. Svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą, bendraujant su oponentais, konkurentais. Diskutuodami remkitės patikrinta informacija, o ne simpatijomis ir antipatijomis.

JAUTIS. Turėsite ką veikti, jeigu ieškote darbo, siekiate pripažinimo arba kažkur vykstate su tikslu pataisyti sveikatą. Įmanoma, kad susižavėsite, įsimylėsite arba jus viliote vilios romantiški santykiai, potyriai.

DVYNIAI. Palanku stiprinti draugystės ryšius, realizuoti kūrybinius gebėjimus, išbandyti save scenoje. Jausite, kad auga jūsų populiarumas. Tik neapsigaukite – oponentai nesnaudžia.

VĖŽYS. Šiandien bendravimą šiek tiek ribokite, kad pailsėtumėte nuo šurmulio bei svetimų problemų. Pravartu pagal savo skonį bei galimybes susitvarkyti namus, paeksperimentuoti virtuvėje.

LIŪTAS. Šiandieniai pokalbiai gali suteikti naudos. Jūsų dėmesio pageidaus ir artimi žmonės, ir draugai. Diena gana palanki reikalams, susijusiems su prekyba, komercija, reklama, mokslu, įvairia komunikacija.

MERGELĖ. Galbūt gausite pasiūlymą, susijusį su verslu, nekilnojamuoju turtu, kūrybiniu projektu. Tam tikra prasme nebe taip neramiai žvelgsite į ateitį. Jus gali vilioti romantiškai nusiteikęs gerbėjas.

SVARSTYKLĖS. Asmeniniams poreikiams, pomėgiams skirsite nemažai dėmesio. Tačiau ir darbai neturėtų nukentėti. Kitų dėmesys, pripažinimas, ūgtelėjusi energija skatins jūsų aktyvumą.

SKORPIONAS. Šiandien neblogai seksis su labdara, medicina, menu, mistika susiję reikalai. Kitokiai veiklai stigs energijos ir racionalumo. Jeigu įmanoma, leiskite sau atsipalaiduoti, pafantazuoti.

ŠAULYS. Intriguojamo pasiūlymo, komplimentų galite tikėtis iš draugiško asmens. Gali būti, kad tarpininkaujant draugams kažkokie jums svarbūs santykiai vėl atsinaujins, įsitrauksite į kolektyvinę veiklą ar pan.

OŽIARAGIS. Profesiniai, finansiniai pokyčiai gali nulemti tolesnę jūsų veiklą. Pasistenkite ne tik naudotis geromis progomis bei įtakingų asmenų palankumu, o ir patys būti naudingi. Nevenkite prisiimti atsakomybės, jeigu siekiate karjeros, statuso.

VANDENIS. Palanku kelti kvalifikaciją, megzti ryšius su užsieniečiais, kompetentingais specialistais, užsiimančiais jus dominančia veikla. Noras padaryti įspūdį tikriausiai bus išpildytas.

ŽUVYS. Yra vilties, kad palankiai spręsis reikalas, susijęs su pinigais, turtu. Ramybę gali drumsti šeimos problemos, meilės abejonės, tačiau yra vilties, kad jas pavyks išsklaidyti.                                 

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS