Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 6 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 6 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 6-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Užsimiršti dėl nesėkmės meilėje arba versle galite mėginti svaigindamiesi, išlaidaudami. Jeigu negalite atgauti vidinės ramybės, labai padėtų filosofinis požiūris į gyvenimą ir save. Dar vienas geras dalykas – meninė veikla.

JAUTIS. Šiandien jums ypač rūpės draugų, mylimų žmonių ir vaikų poreikiai bei interesai arba jie tiesiog privers atkreipti į juos dėmesį savo poelgiais, planais. Turbūt bus gundymų ryžtis kažkokiai rizikai.

DVYNIAI. Gali kilti ūpas kažkur lėkti, bėgti, keisti darbą, aplinką ar kitus žmones. Stigs susivaldymo ir takto bendraujant, norėsis kritikuoti, priekaištauti. Naudingiausia būtų pradėti nuo savikritikos ir individualių pokyčių.

VĖŽYS. Itin aktualūs bus su mokslu, teisėtvarka, kultūra, užsieniu susiję reikalai. Nelengva bus apsispręsti, jeigu gausite pasiūlymą keisti darbą ar kolektyvą, leistis į kelionę.

LIŪTAS. Verslo partneris reikalaus paramos, garantijų arba ant kulnų mins kreditoriai. Galite būti raginami imtis veiklos, kuriai reikia lėšų ir energijos. Galbūt mėginsite kažką rekonstruoti, atnaujinti. Gali pavykti įsidarbinti.

MERGELĖ. Nebloga diena, šį tą naudinga turbūt sužinosite ar netgi įgyvendinsite. Tačiau jūs galite pernelyg jautriai reaguoti į patinkančių žmonių replikas, užuominas. Nevertėtų tam suteikti per daug prasmės.

SVARSTYKLĖS. Šiandien vikriai suksitės įprastiniame reikalų bei kontaktų verpete, tačiau nerimą kels suvokimas, kad kažką turite koreguoti, keisti, o galimybių tam trūksta.

SKORPIONAS. Asmenines problemas spęsti jums mėgins padėti artimieji, draugai. Galbūt gausite kiek avantiūristišką pasiūlymą, susijusį su kelione, verslu, šou projektu. Rizika turėtų pasiteisinti.

ŠAULYS. Šiandien daug dėmesio skirsite šeiminiams klausimams. Tai išeis į naudą. Tačiau darbo reikaluose gali susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių nuomonės bei interesai. Pasiteisins taktiškos derybos.

OŽIARAGIS. Jums rūpės susitvarkyti skubiausius reikalus, pakalbinti įtakingus asmenis, pasirašyti planuotą sutartį ar pan. Teisingi siekiai turėtų pasiteisinti, o slidus reikalas tikriausiai nepavyks.

VANDENIS. Regis, skaičiuosite, kokią naudą gausite iš pasiūlyto sandorio. O galbūt suksite galvą, ką nupirkti dovanų geram draugui, simpatijai ar kolegai. Įtikti jo skoniui tikrai bus nelengva.

ŽUVYS. Situacija gali būti įdomi, diena turininga, tačiau įtempta. Dėmesį gali parodyti žmogus, iš kurio jau nieko nesitikėjote. Visgi jeigu nenorėsite nusileisti, paisysite tik savo interesų, tai įgysite naują priešą, o ne sąjungininką.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS