Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 1 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 1 D.)

Astrologinė prognozė liepos 1-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Mintys suksis apie numatomas savaitgalio pramogas. Regis, skaičiuosite, kiek pinigų išleisite ir ką dar galite sau leisti. Neskolinkite ir nesiskolinkite. Atidžiau prižiūrėkite vaikus. Saugokitės ugnies, traumų.

JAUTIS. Intensyvūs darbai, kaip ir bendravimas šiandieną jus vargins. Galbūt nebesinorės leistis į suplanuotą kelionę, stabdys pavojaus nuojauta, aplinkybės vers keisti planus ar pan.

DVYNIAI. Regis, bus daug pokalbių telefonu, mokymosi, rašymo ar skaičiavimų. Galite įstrigti prie interneto, jeigu leisite sau nustumti kitus planus ir įsivelsite į diskusijas socialiniuose tinkluose. Saugokitės finansinių aferistų.

VĖŽYS. Sugebėsite sumaniai derėtis, įtikinėti, pasirūpinti komfortu ir saugumu. Nepaisant to, galite su nerimu pastebėti, kad kai kurie ryšiai, įsipareigojimai darosi jums nuostolingi ir kelia rimtų abejonių. Venkite provokuoti konfliktus ir į juos veltis.

LIŪTAS. Emocinė jūsų būsena bus nestabili, nuotaika kaitaliosis. Regis, būsite per jautrūs tam tikroms temoms, ypač susijusiomis su finansais, santaupomis, investicijomis ar nuosavybe. Rizikingas metas kelionei. Saugokite sveikatą.

MERGELĖ. Tikriausiai nuotaiką labai veiks įvairūs įtarimai ir abejonės, būsite gana pasyvūs. Ir dirbdami, ir pramogaudami jauskite saiką, subalansuokite veiklas. Venkite gausių susibūrimų ir kuo daugiau laiko skirkite poilsiui. Saugokite vaikus, sutuoktinį.

SVARSTYKLĖS. Prieštaringa diena. Viena vertus, gausite nemažai dėmesio, gal net populiarumo. Kita vertus, suaktyvės ir tie, kurie jums pavydi bei nelinki gero. Saugokitės traumų, agresijos, nuostolio.

SKORPIONAS. Diena žada ir meilės, ir tam tikros kovos. Bus nelengva racionaliai bendrauti, konkrečiai susitarti. Regis, bus kritikuojamas jūsų požiūris, stilius, gyvenimo būdas. Kita vertus, jūs irgi nestabdysite savo aštrios retorikos.

ŠAULYS. Šiandien neblogai jausitės neįprastoje aplinkoje, tarp nepažįstamų žmonių. Džiugins jų susidomėjimą jūsų asmeniu. Tačiau saviems pranašu nebūsite. Regis, reikės rimtai pasistengti, kad bent jau atrodytumėte protingi ir dori.

OŽIARAGIS. Neblogas metas tvarkyti namus, išmesti susikaupusį šlamštą. Jeigu konfrontuojate su kitais žmonėmis, tai nedaug vilties, kad sulauksite reikiamos pagalbos ir supratimo. Pozityviuoju atveju nepraleiskite progos parodyti dėkingumo.

VANDENIS. Priešininkų, pavyduolių jums nestinga, o šiandien į tai galite labiau reaguoti, būti jautresni oponavimui. Kita vertus, tinkami argumentai situaciją gali visiškai pakeisti jūsų naudai.

ŽUVYS. Pasistenkite, kad šios dienos dienotvarkė būtų kuklesnė, ypač jei to pageidauja jūsų antroji pusė, artimas žmogus. Atsižvelgdami į kitų poreikius, pasieksite daugiau nei klastingai manipuliuodami. Visgi saugokitės sukčių.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS