Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 12-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Labiau atsižvelkite į artimų žmonių ir kolegų poreikius bei interesus, kitaip jūsų elgesys bus nesuprastas. Tai gana palankus metas tolesnių perspektyvų planavimui, kelionei, užsienio kalbų mokymuisi.

JAUTIS. Stenkitės pakeisti savo požiūrį, o ne laužykite nusistovėjusius ryšius. Seksis pasireikšti kūrybine prasme. Galbūt išsispręs problema, susijusi su paskola, draudimu ar paveldėjimu.

DVYNIAI. Seksis keisti kai kuriuos įpročius ar stilių, mitybos pobūdį. Galite tikėtis svarbių kontaktų, sutarčių, pasiūlymų bendradarbiauti ar draugauti. Galite gauti kvietimą į įdomų renginį.

VĖŽYS. Šiandien tikėtini malonūs ir naudingi kontaktai. Mokėkite įvertinti tuos, kurie jus palaiko. Prieštaringų emocijų patirsite per vaikus, jaunimą. Jei tik panorėsite, patirsite romantiškų akimirkų.

LIŪTAS. Jus vargins šurmulys, nuomonių įvairovė. Kuo daugiau į reikalą įsitrauks žmonių, tuo sunkiau bus rasti bendrą kalbą ir racionalų sprendimą. Tačiau smulkius buitinius rūpesčius įveiksite nesunkiai. Vakaras gali būti romantiškas, smagus.

MERGELĖ. Sulauksite netikėtų žinių arba gausite laišką, į kurį atsakydami galite išspręsti kažkokią problemą. Gana palanku imtis veiksmų, jeigu norite gauti paskolą namo statybai, verslo plėtimui ar kitiems reikalams.

SVARSTYKLĖS. Palankios turėtų būti su žiniasklaida, informacija susijusios trumpalaikės kelionės, susitikimai. Išgirsite daug naujienų, galite sulaukti kvietimų į renginius, pasimatymus.

SKORPIONAS. Diena bus kupina kontaktų, įspūdžių. Išradingumas leis nesunkiai išspręsti kai kurias aktualias problemas. Galite nemažai nuveikti komercijos, nekilnojamojo turto, verslo susitarimų srityse.

ŠAULYS. Visuose reikaluose šiandien daugiau remsitės intuicija. Jaudins dvasiniai dalykai, filosofinės tiesos, diskusijos moralės, religijos temomis. Jei apims emocinė krizė, nieko svarbaus nesiimkite, o tiesiog patinginiaukite.

OŽIARAGIS. Sėkmė lydės, jeigu būsite solidarūs ir veiksite išvien su kolektyvu, aplinkiniais. Atsisakykite savanaudiškų tikslų, nesielkite egoistiškai. Tikėtina, kad susitiksite seną pažįstamą. Vakare jau norėsis intymumo, ramybės.

VANDENIS. Tikėtina, kad jums pavyks prastumti kai kurias idėjas. Tikriausiai padės geri draugai ar įtakingi pažįstami. Vakaras turėtų būti smagus. Nusimato šaunių susitikimų, naujų pažinčių, nuotykių, malonių staigmenų.

ŽUVYS. Galima pažintis su užsieniečiu, arba šią dieną nuspalvins įdomus epizodas, kurį ilgai prisiminsite. Žvelkite į perspektyvą, įvertinkite galimas pasekmes. Galbūt gero pasiūlymo sulauksite iš neabejingo jums draugo, gerbėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS