Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 16 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 16 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė liepos 16-ajai, antradieniui.

AVINAS. Įtempta veikla gali duoti apčiuopiamus rezultatus. Visgi būsite sunerimę dėl ateities galimybių. Nepasitikėjimą didins prieštaringas aplinkinių elgesys, augantys reikalavimai ir konkurencija.

JAUTIS. Išsijuosę plušėsite, jei jūsų pagrindinis užsiėmimas - turizmas, švietimas, teisiniai ar politiniai reikalai, ryšiai su užsieniu. Netikėtai pasirodžiusi informacija gali sukelti rūpesčių. Galvokite, ką kalbate su žmonėmis, kurių beveik nepažįstate.

DVYNIAI. Mintys suksis apie finansinius reikalus, pajamas ir išlaidas, paskolas. Protingai apsispręsti, susivokti situacijoje gali padėti pokalbis su asmeniu, mačiusiu ir šilto, ir šalto. Venkite skolinti pinigus be užstato, garantijų.

VĖŽYS. Nepaisant jūsų populiarumo, teks rimtai ieškoti bendros kalbos su kitaminčiais, oponentais. Jų šaltas elgesys jus trikdys. Veikiausiai jums prireiks kitų žmonių palaikymo, kad galėtumėte pasiryžti svarbiam pokalbiui ar procesui.

LIŪTAS. Nesuskaičiuojama galybė reikalų suksis jūsų galvose. Visgi gali būti, kad jūsų savijauta sutrukdys daryti tai, ką iš anksto suplanavote. Nereikėtų numoti ranka į negalavimus, nes laiku pasirūpinę sveikata labai sau padėsite.

MERGELĖ. Regis, veikdami išvien su kitais, įtiksite publikai ir turėsite kuo pasidžiaugti. Interesų, skonių nesutapimas daug ką sugadintų, todėl verčiau to nedemonstruokite. Puiku, jei užsiimsite kūrybine veikla iš spontaniško įkvėpimo.

SVARSTYKLĖS. Stenkitės valdyti emocijas. Elgiantis santūriai jums turėtų pavykti susitarti. Leisdami laiką drauge su šeima venkite kurstyti senus nesutarimus. Verčiau draugiškai aptarkite vieni kitų poreikius.

SKORPIONAS. Gali būti, kad leisitės į kelionę, viešnagę, ekskursiją bei sulauksite žinių iš giminių, draugų. Išties tai, ką veiksite toli nuo namų bus įspūdingiau nei tai, ką galite nuveikti niekur neišvykę.

ŠAULYS. Jus gali užklupti šioks toks godumo gaivalas, neapsakomai trokšite komforto, materialinės gerovės. Neskaičiuokite svetimų pinigų ir nesiekite to, kas jums nepriklauso. Tegul ne vien finansinis stimulas veda jus pirmyn.

OŽIARAGIS. Būsite dirglūs ir nerimastingi. Situacija bus ramesnė tik tuo atveju, jei sėkmingai užbaigėte neatidėliotinus darbus, neįskaudinote artimųjų ir dabar jūsų sąžinė rami. Turėkite omeny, kad kategoriškumas, šaltumas nepadės išspręsti problemų.

VANDENIS. Šiandien jus domins įvairios paslaptys, apkalbos. Gali išaiškėti užkulisinės intrigos, apie kurias beveik nieko nenutuokėte. Be savo valios galite pasijusti į jas įvelti. Kol kas pabūkite stebėtojai, tyrinėtojai, o ne teisybės ieškotojai.

ŽUVYS. Akiratyje gali pasirodyti išsiilgtas bičiulis, pažįstamas ar senas gerbėjas. Gali būti, kad jums teks ką nors organizuoti. Tai padarysite nesunkia. Solidus asmuo gali duoti vertingą patarimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...,nieko NEITIKETINO neIVYKO...,

gavau IFORMACIJA kiek reikes UZMOKETI uz SILUMA...,labai TAUPIAI GYVENAU tai ir suMOKESIU...,pagal HOROSKOPUS JAUTIS....na...,o dabar eisiu paVAZINETI DVIRACIU,nes... reikia RUPINTIS SVEIKATA... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS