Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 2 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 2 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 2-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Tikriausiai aplinkiniams nepavyks jūsų įkalbėti atsisakyti anksčiau susidarytų planų, nuostatų. Norint palankia kryptimi pastūmėti aktualius reikalus, reikia pasistengti tai daryti sutartinai su partneriais, leistis į nedidelius kompromisus.

JAUTIS. Kažkokie įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais, investicijomis, mokesčiais. Pasistenkite taikiai derėtis, tartis dėl finansinių reikalų.

DVYNIAI. Šiandien būsite įsitikinę, kad viską darote ir mąstote teisingai. Aplinkiniai savo elgesiu parodys, ar tam pritaria. Tikėtina, kad partnerystės ryšiai atsinaujins, sutvirtės.

VĖŽYS. Jums neplanuotai gali tekti daugiau padirbėti. Regis, dėl to nenusiminsite, ypač jei užuosite papildomas pajamas arba naudingą patirtį. Galite atskleisti kai kuriuos savo talentus, sugebėjimus.

LIŪTAS. Šiandien nevengsite romantiškų intrigų, flirtų. Padaugės džiaugsmo jūsų sieloje ir aplinkoje. Gali pavykti įgyvendinti slaptą svajonę, kažkuo pasižymėti ar pan.

MERGELĖ. Šiandien vertėtų daugiau dėmesio skirti šeimai, namams. Didžiausio pasitenkinimo ir net naudos teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis. Gali kiek papilnėti piniginė arba bendrų pastangų dėka jūsų aplinkoje padaugės komforto.

SVARSTYKLĖS. Būsite smalsūs, aktyvūs. Gerai seksis su informacija, mokslu, reklama susiję reikalai. Galite intensyviai susirašinėti ar telefonu bendrauti su asmeniu, kurio ilgitės ir nekantriai laukiate susitikimo.

SKORPIONAS. Nusimato piniginės kompensacijos, alimentai, palūkanos ar kitokios pajamos, vertingi pirkiniai. Emociškai jausitės neblogai, būsite kupini gerų vilčių.

ŠAULYS. Stiprinkite partnerystės ryšius, neatsiribokite nuo kolektyvo, artimųjų. Pasitarimai, diskusijos šiandien praeis gana sklandžiai. Keliai į tikslą taps aiškesni.

OŽIARAGIS. Šiandien turėsite nedaug energijos, todėl bus sunkiau sudaryti komunikabilaus žmogaus įvaizdį. Norėsis numoti į viską ranka. Išlaikykite dvasios ramybę. Tai padės įveikti kylančias abejotinas pagundas.

VANDENIS. Šiandien daugiau pasieksite, jeigu veiksite drauge su kitais, o ne versitės per galvą vieni, kad viską įgyvendintumėte. Pažįstamas žmogus arba tarpininkas gali pateikti viliojantį pasiūlymą, pranešti svarbią žinią.

ŽUVYS. Kai kurie reikalai turėtų pajudėti į priekį. Tačiau gali būti ir netikėtumų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą arba labai skubėti. Stengsitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS