Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 27 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 27-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Regis, šiandien labiausiai rūpės tai, kas susiję su pinigais, turtu, verslu. Galbūt iškils ginčų dėl akcinio kapitalo, pelno, palūkanų, skolų, teisės į žemės nuosavybę ar pan.

JAUTIS. Gali kilti įvairių nesusipratimų su bendradarbiais, partneriais. Įtampa dar labiau padidės, jeigu jie mėgins jums nurodinėti, kaip turite mąstyti, elgtis. Galbūt jie norės gauti tai, ko jūs nenorite duoti. Galite patirti vidinę dilemą.

DVYNIAI. Gali būti, kad dėl nenumatyto įvykio negalėsite dalyvauti svarbiame renginyje. Liaukitės dramatizuoti menkas problemas. Įsiklausykite į kitų žmonių reiškiamą kritiką, perspėjimus.

VĖŽYS. Šiandien aktyviai bendrausite. Gali nustebinti draugu laikyto asmens jausmai, poelgiai. Galbūt užlies romantiškų prisiminimų banga, o kartu su ja atgis senos nuoskaudos, abejonės.

LIŪTAS. Savo namiškiams galite pademonstruoti emocijų protrūkius, tačiau darbe, viešumoje gebėsite susitvardyti. Regis, traukte trauks dalykai, kurie plonina piniginę.

MERGELĖ. Gana aktyviai reikšitės visur, kur reikia taiklios minties ir protingo žodžio. Išryškės kažkokie jūsų slapti polinkiai ar gebėjimai. Būkite itin atidūs kelyje, tinkamai elkitės su technika, ugnimi.

SVARSTYKLĖS. Gali būti, kad įsitrauksite į finansines peripetijas, bendrą verslą. Kita vertus, labai tikėtina, kad jūsų polėkį gali stabdyti piniginės problemos. Tikriausiai teks būti taupiems, apkarpyti planus, arba galvoti apie skolų grąžinimą.

SKORPIONAS. Mėgindami paveikti ir keisti kitų mąstyseną, pažiūras, galite įsivelti į konfliktus. Veikiausiai kils abejonių susijusių su jausmais, įsipareigojimais kitam žmogui, partneriui.

ŠAULYS. Tikriausiai vengsite aiškių sprendimų, būsite linkę savaip interpretuoti situaciją, imtis slaptų tyrimų. Derėtų labiau saugoti sveikatą, nesimaudyti šaltame vandenyje, nepiktnaudžiauti alkoholiu.

OŽIARAGIS. Jausite gyvybišką bendravimo ir draugystės poreikį. Galite išgyventi dėl neišsipildžiusių lūkesčių arba kitų žmonių sukeltų finansinių problemų, nuostolių. Tikriausiai pabendrausite su senu pažįstamu.

VANDENIS. Prieštaringi bus emociniai ir dalykiniai santykiai. Tikėtina įtampa dėl varginamų nurodymų, raginimų. Regis, teks praktiškai panaudoti ne tik savo, bet ir svetimą patirtį, koreguoti sandorius, grąžinti netikusią prekę ar kt.

ŽUVYS. Galimas pranešimas iš mokslo įstaigos, teisėtvarkos institucijos, užsienio. Regis, gyvenimas jus skatins semtis naujų žinių, plėsti akiratį. Įmanomas nedidelis prasilenkimas su įstatymu. Jis gali būti įvairiai komentuojamas.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS