Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 28 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 28 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 28-ajai, antradieniui.

AVINAS. Galimi piniginiai praradimai arba atradimai. Tai priklausys nuo to, kokiu būdu tvarkysite finansinius reikalus. Jeigu nuosekliai ir taupiai, tai graužtis neteks. O jeigu pasiduosite ūpui rizikuoti, išlaidauti, piniginė stipriai suplonės.

JAUTIS. Nesistenkite užbėgti už akių dabar vykstantiems įvykiams ir nepradėkite aiškintis svarbių tarpusavio santykių prieš laiką. Toks bandymas gali sukelti neprognozuojamus padarinius, sukelti nepasitikėjimą.

DVYNIAI. Tikriausiai prireiks didelių pastangų, disciplinos ir organizuotumo, kad būtų pasiekti norimi verslo rezultatai. Neskubėkite įsipareigoti, jeigu ne visos sąlygos jums aiškios.

VĖŽYS. Gali tekti rimčiau pasirūpinti vaikais arba prisiimti atsakomybę už meilės nuotykio padarinius. Tikriausiai sulauksite rezultatų, jeigu užsiimate kūrybine ar sportine veikla, organizuojate pramogas, renginius arba juose dalyvaujate.

LIŪTAS. Stengsitės įtikinti kitus tuo, kad jūsų poelgiai nesiskiria nuo kalbų. Regis, tai nelengvai seksis. Jautriausiai reaguosite, jeigu jūsų nesupras artimi žmonės. Neverta nervintis: pasukę galvą ir pamiklinę liežuvį galiausiai nemažai pasieksite.

MERGELĖ. Kasdienybė jus erzina, jaučiatės pavargę nuo monotoniškumo. Imkitės kūrybinio darbo arba susiorganizuokite sau nedidelę pramogą. Galima nauda per reklamą, dalykinius ar draugiškus kontaktus.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums labiausiai rūpės turtiniai ir piniginiai reikalai, įvairūs pirkiniai. Ir patys geriau suvoksite, ir kiti pamatys, ką esate sukaupę, ko nusipelnę.

SKORPIONAS. Šiandien sužinosite tai, kas jus senokai domina, tačiau tai nebūtinai jums patiks. Gali būti, kad reikalo ar santykių išsiaiškinimas neatneš palengvėjimo. Netgi gali prisidėti rūpesčių.

ŠAULYS. Šiandieną nesipriešinkite likimui, nes veltui eikvosite jėgas. Susidūrę su konservatyviais ar priešiškais žmonėmis, pasitelkite į pagalbą išradingumą. Labiau rūpinkitės sveikata, ją saugokite.

OŽIARAGIS. Noriai bendrausite ir trauksite aplinkinių dėmesį. Jeigu nenorite susipykti su geriausiu draugu, šį kartą neskolinkite jam pinigų. Venkite nepamatuotos rizikos.

VANDENIS. Didelius tikslus įgyvendinti šiandien būtų sudėtinga, trukdytų biurokratiniai suvaržymai ir kitokie sunkumai. Jeigu gyvenimas slenka įprastine vaga, rimtesnių problemų išvengsite.

ŽUVYS. Būsite linkę daryti strategines klaidas, dėl to ne viskas pavyks taip, kaip norėtųsi. Tačiau gali kilti idėjų, kurios tikriausiai pravers ateityje. Arba kažkuria prasme pasitarnaus nepažįstamas asmuo.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS