Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 4 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 4 D.)

Astrologinė prognozė liepos 4-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Dalykine prasme ši diena turėtų būti labai produktyvi. Palanku pradėti nauja, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, darbu ar gyvenimo būdu. Galbūt kils minčių, kaip tai keisti, tobulinti.

JAUTIS. Produktyvi diena, jeigu domitės ar užsiimate sportu, turizmu. Seksis scenoje, šou žaidimuose. Tikėtini geri rezultatai. Iš priešingos lyties galite gauti viliojamų pasiūlymų.

DVYNIAI. Jus valdys nuotaikos, emociniai impulsai. Gali spręstis svarbus šeimyninis arba nuosavybės klausimas. Atsiras daugiau noro darbuotis savo bei kitų labui.

VĖŽYS. Turėsite daug įvairių reikalų, pokalbių. Galite išsiaiškinti svarbius santykius, sudaryti naudingą sutartį. Sumanumą pademonstruosite sporto ir kūrybos srityse bei tvarkydami komercinius reikalus, siekdami išgauti ar apdoroti informaciją.

LIŪTAS. Tai turėtų būti produktyvi diena. Gali išsispręsti aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Apskritai viskas klostysis gerai, jei tvarkingai atliksite būtinus darbus.

MERGELĖ. Šiandien labiau reikšis jūsų įžvalgumas, komunikabilumas. Galbūt susitarsite dėl naudingos sutarties, kelionės ar pirkinio. Visgi labai išrankiai vertinsite bet kokius pasiūlymus.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną jums stigs valios, ryžto, tačiau pasireikš stipresnės nuojautos, meniniai gebėjimai. Seksis ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenti paslaptis, spėti ateitį.

SKORPIONAS. Galite imtis nelengvo projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, pagalbos sulauksite iš pažįstamo žmogaus arba sąjungininkų, gerbėjų. Pastarųjų turėtų pagausėti.

ŠAULYS. Jums kils noras stiprinti savo autoritetą bei padėtį. Galite patirti sėkmę tose srityse, kuriose daug ką lemia įtakingi ryšiai. Stenkitės rasti būdų, kaip įkūnyti tai, kas svarbu ne vien jums.

OŽIARAGIS. Seksis megzti reikalingus ryšius, argumentuotai kalbėti. Užteks valios, atkaklumo ir energijos atlikti rimtus darbus. Įspūdžių, staigmenų netrūks, jei turite reikalų su užsieniečiais.

VANDENIS. Profesinės arba kitokios problemos neleis jums atsipalaiduoti nė minutei. Tvarkydami finansinius reikalus, dokumentus, remkitės sąžinės ir proto balsu.

ŽUVYS. Tikriausiai šiandien lengvai pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų su partneriais, oponentais, antrąja puse. Vakaras gali padovanoti netikėtos romantikos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS