Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 6 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 6 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 6-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Diena žada įdomius susitikimus. Šiokių tokių problemų gali sukelti asmenys, kurie turi jums kažkokių pretenzijų. Nederėtų akcentuoti vien savo nuomonės bei poreikių. Atsargiai kelyje bei su technika, ugnimi.

JAUTIS. Būsite impulsyvūs, jautrūs, todėl nuotaiką jums gadins net pačios kasdieniškiausios ir nereikšmingiausios smulkmenos. Diena bus malonesnė, jei vengsite politinių debatų ir minčių apie darbą, karjerą.

DVYNIAI. Šiandien jus daug kas domins. Jeigu niekur toliau neišvyksite, sunku bus jus atitraukti nuo televizoriaus, kompiuterio. Turėtumėte apsilankyti turiningame renginyje.

VĖŽYS. Iš ryto bus nemažai įtampos santykiuose su partneriais, artimaisiais. Galimi nesutarimai dėl neapgalvotų išlaidų, negrąžintų skolų, finansinių avantiūrų. Popietė bus malonesnė, jeigu prisiminsite seną pomėgį. Atsargiai kelyje bei su technika.

LIŪTAS. Šiandien galite išgirsti nemalonių priekaištų dėl neįvykdytų pažadų, nesąžiningumo ar pan. Tikriausiai nekaip jausitės, ypač jei persivalgysite jūsų organizmui netinkančio maisto. Nežiopsokite kelyje.

MERGELĖ. Regis, neįprastai daug dėmesio skirsite vaikams. Galite surengti jiems įsimintiną šventę arba savotišką gyvenimo pamoką. Popiet jums labai parūps sveikatos ir grožio profilaktika, domėsitės dietomis, mankštomis, augintinių poreikiais.

SVARSTYKLĖS. Ši diena privers labiau pasirūpinti savimi, vaikais, namais. Saugiausia ir geriausia bus asmeninėse valdose. Tačiau popiet galimos ir netikėtos staigmenos, pakvietimai į pramoginius renginius, pikniką ar kt.

SKORPIONAS. Šiandien iš ryto galite aiškintis santykius su broliu, seserimi, kaimynu ar giminaičiu. Galbūt jūs per daug tikitės iš kitų, neįsigilinate į jų problemas. Vakare nepatartina veržtis į viešumą, kur nors toliau vykti.

ŠAULYS. Būsite linkę nesikuklindami pabrėžti savo indėlį į šeimos lizdelį. Aktualiu gali tapti buitinių daiktų ar dovanų pirkimas. Popiet tikėtini susitikimai su giminaičiais, draugais.

OŽIARAGIS. Jausite emocinį polėkį, kils neįprastų norų bei užgaidų arba visur primygtinai mėginsite įvesti savo tvarką. Jūsų gali nesuprasti kiti šeimos nariai. Venkite konfliktų. Atsargiai kelyje bei su technika, ugnimi.

VANDENIS. Šiandien būkite itin dėmesingi savo sveikatai bei nervams. Saugokitės lengvabūdiško kitų žmonių požiūrio į jūsų pinigus, materialines vertybes. Pravartu giliau įvertinti tai, ką esate pasiekę, patyrę.

ŽUVYS. Geriausius sprendimus diktuos vidinis balsas ir jį šiandieną neblogai girdėsite. Galbūt nuoširdžiai, o gal dėl paslėptų motyvų rodysite jautrumą kitų reikmėms. Vakare norėsis asmeninės erdvės. Šurmulys vargins.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS