Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 15 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 15-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Galite pasireikšti kaip organizatoriai, jei reikės sutelkti aplinkinius bendram reikalui ar pramogai. Tačiau ne visų žmonių dėmesys jus džiugins, nes kai kurie sieks to, kas jums nenaudinga. Nuo pavojų saugokite vaikus.

JAUTIS. Stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu problemų. Artimųjų priekaištai, nepritarimas jus skaudins. Nepalankūs per dideli krūviai, todėl aplinkiniai yra teisūs, pristabdydami jūsų polėkį. Saugokitės traumų.

DVYNIAI. Nusimato kalbos apie mokslus, keliones arba numatomus viešus pasirodymus. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės. Gresia avarinės situacijos, todėl būkite budrūs.

VĖŽYS. Susitikimai su draugais ir naujais pažįstamais turėtų būti įdomūs, tačiau kupini emocinės įtampos bei išlaidų. Galbūt kiek pasigailėsite, kad pradėjote ar parėmėte kažkokį projektą.

LIŪTAS. Iš partnerių galite sulaukti pasiūlymų. Pasistenkite, kad tai būtų ne santykių nutraukimo, o jų sustiprinimo, susitaikymo metas. Pasisaugokite agresijos ir traumų, neprovokuokite konfliktų.

MERGELĖ. Parūps įvaizdžio klausimai. Nepagailėsite pinigų, kad taptumėte gražesni, stilingesni. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai nei išorei. Pravartu pasirūpinti tvarka namuose, naminių gyvūnų higiena.

SVARSTYKLĖS. Skirsite nemažai laiko ir dėmesio pramogoms, stengsitės, kad kompaniją palaikytų patinkantys žmonės arba vaikai. Demonstruosite kūrybingumą, žaismingumą. Galimas spontaniškas poelgis, dėl kurio vėliau turbūt gailėsitės.

SKORPIONAS. Galite jausti nerimą dėl šeimos narių sveikatos ir gerovės. Rūpindamiesi kitais, nenuskriauskite ir savęs - jums taip pat reikia poilsio, malonumų. Venkite pavojingų situacijų, saugokitės traumų.

ŠAULYS. Iš artimos aplinkos žmonių galite sulaukti dėmesio, pasiūlymų. Atsiras mėgėjų patarinėti ir žadėti. Nusimato įspūdingas renginys, ekskursija. Regis, padidės avarijų tikimybė.

OŽIARAGIS. Labiausiai jums rūpės pirkiniai ir turtiniai reikalai. Galbūt teks nemažai sumokėti už techninę paslaugą. Tuo metu aplinkiniams labiau rūpės malonumai bei pramogos.

VANDENIS. Regis, neleisite, kad kažkieno priekabumas ar irzlumas varžytų jūsų iniciatyvą, mažintų pasitikėjimą. Neskolinkite pinigų ir taip skolingiems ar linkusiems vilkinti skolų atidavimą. Saugokitės traumų.

ŽUVYS. Šiandien jums stigs kantrybės bei energijos. Gerbkite jums patikėtas paslaptis, antraip prarasite svarbaus asmens pasitikėjimą. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS