Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 2 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 2 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 2-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Aktyvi, šurmulinga diena. Sieksite pasireikšti kūrybinėje veikloje, kažką sužavėti savo dėmesiu, išmone. Nenuskriausti liks ir jūsų vaikai. Jie gali tikėtis siurprizų, pramogų. Labai tikėtina, kad viršysite savo finansines galimybes.

JAUTIS. Siekite ramybės, nes būtinas vidinis komfortas. Dėmesio skirkite šeimai, namams. Artimieji bus dėkingi už sukurtą jaukumą, darnius tarpusavio santykius. Vakaras turėtų pažerti romantikos, pramogų. Kita vertus, lengva sugriauti tai, kas svarbu.

DVYNIAI. Palanku užsiimti su reklama, ryšiais, turizmu, informacija, prekyba susijusia veikla. Įvairūs reikalai, kontaktai teiks ir pasitenkinimo, ir apčiuopiamos naudos. Vakare atsipūskite jaukioje namų aplinkoje. Regis, noriai bruzdėsite virtuvėje.

VĖŽYS. Noriai leisite pinigus pageidaujamiems daiktams, skanėstams, lepinsite artimuosius. Vakare sulauksite giminaičių ar draugų skambučių, pasiūlymų. Galbūt ruošitės viešnagei ar svečių priėmimui.

LIŪTAS. Rami diena. Neblogai seksis darbai, kuriuos galite atlikti neskubėdami, be įtampos, pamąstydami. Protas ir intuicija turėtų tapti gerais pagalbininkais. Pavyks išsiaiškinti svarbių dalykų. Visgi kai kas staiga nuvils, nes vylėtės kitokios eigos.

MERGELĖ. Kai kurie jūsų norai neatitiks galimybių. Kad juos įgyvendintumėte, reikalingas slaptas palaikymas, gal net protegavimas. Pamąstykite, kas galėtų jums padėti ar prisidėti. Neįsivelkite į nešvarias intrigas.

SVARSTYKLĖS. Jus sups būrys draugų ir gerų pažįstamų. Santykiai su aplinkiniais bus puikūs, jei nekelsite neįmanomų reikalavimų ir nelauksite naudos. Vakare nebepatartinas šurmulys, draugija. Pajusite stiprų vienatvės ir poilsio poreikį, kurio reikėtų paisyti.

SKORPIONAS. Sugebėsite padaryti įspūdį tiems, kurie jus domina. Atrodysite kupini įdomių idėjų ir realiai įgyvendinamų planų. Tai išties neliks neįvertinta. Deja, asmeninių santykių, meilės srityje galimi išbandymai.

ŠAULYS. Seksis demonstruoti erudiciją, bendrauti su įtakingais veikėjais, valdininkais. Galite gauti pranešimą, žinią iš valstybinės institucijos, banko, teismo ar kt. Regis, ruošitės kelionei arba į ją leisitės.

OŽIARAGIS. Tikėtina, kad už savo pastangas tarpininkauti, derinti interesus ar įsipareigojimus jūs būsite įvertinti. Galimas nerimas dėl finansinės veiklos, ypač jei norite atsiimti skolą, gauti kompensaciją, alimentus ar kt. Gali atvykti svečias iš toli.

VANDENIS. Šiandien nerastumėte vietos, jei tektų būti vienumoje. Būtinai reikės draugijos, artimos sielos. Labiau įvertinsite ir gyvenimo draugą, ir dalykinius partnerius. Kita vertus, pernelyg jautriai ir kritiškai reaguosite į kitų elgesį, žodžius.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę ryžtingai imtis darbų ir stengtis, kad tik viskas pavyktų, kaip suplanuota. Galbūt teks tikrintis sveikatą, atlikti kai kurias medicinines procedūras. Rizikinga koreguoti įvaizdį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS