Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 20-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Susitikimai, pokalbiai su draugais, pažįstamais kažkiek padės jums susivokti savyje ir situacijoje. Galimos ir naujos pažintys, tačiau neskubėkite jų laikyti reikšmingomis.

JAUTIS. Naujos idėjos ir ateities planai gali paversti šią dieną ne tokia nykia, suteikti pozityvios energijos. To nauda paaiškės jau netrukus, galbūt galėsite pasijusti laimėtojais viena ar kita prasme.

DVYNIAI. Pokalbis su specialistu, įdomiu pažįstamu gali suteikti peno apmąstymams, paskatinti susitvarkyti dokumentus, kitus formalumus. Subtiliau elkitės su artimaisiais – jie bus itin jautrūs.

VĖŽYS. Originalaus požiūrio, žinių pademonstravimas jums pridės taškų bet kokiame konkurse ar derybose. Gana palanku spręsti finansinius klausimus. Regis, naujai įvertinsite pažįstamus asmenis.

LIŪTAS. Jūsų reikalų eiga stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo. Diena parodys, kurie pranašesni – jūs ar jūsų konkurentai. Nelengva, bet įmanoma taikiai pasidalinti įtakos sferas, derėtis, rasti rėmėjų.

MERGELĖ. Atsiras kliūčių, dėl kurių teks koreguoti planus. Nelengva bus susitarti dėl kai kurių sprendimų, nes nesutaps norai, tikslai ir galimybės. Visgi svarbios santykių peripetijos turėtų pasibaigti paliaubomis, o gal net abipusiu praturtinimu.

SVARSTYKLĖS. Iš pat ryto jums koją kiš išsiblaškymas, tačiau pamažu atsiskleisite kaip įžvalgūs, gerai apskaičiuojantys. Intuicija ir patirtis padės nesuklysti patariant kitiems.

SKORPIONAS. Šiandien plušėsite be didelio ūpo. Vargu ar pavyks gauti planuotų pinigų, sudaryti pelningą sutartį. Neperženkite ribų, siekdami uždrausto vaisiaus. Nuotaiką praskaidrinti gali meilės laiškas, gerbėjai, paskirtas pasimatymas.

ŠAULYS. Galite nemažai nuveikti, jei jūsų veikla susijusi su ryšiais, spauda, transportu, komercija. Jeigu norite, kad ši diena nenuviltų, nereikalaukite per daug iš savo artimųjų.

OŽIARAGIS. Regis, teks pasirūpinti vaikų mokykliniais poreikiais. Jeigu tai nėra aktualu, tuomet galbūt palepinsite save ir artimuosius besibaigiančios vasaros malonumais, leisitės į ekskursiją, įdomų renginį ar įsigysite trokštamą daiktą.

VANDENIS. Turėsite rūpesčių, susijusių su nekilnojamuoju turtu, indėliais, verslu, nuoma ar pan. Išgirsite įvairių nuomonių jus dominančiais klausimais ir tai dar labiau sujauks jūsų supratimą apie tai, kaip geriau pasielgti.

ŽUVYS. Vargu ar šiandien labai konkrečiai ką nors sutvarkysite. Jūsų reakcija bus sulėtėjusi, todėl vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas, dalykiškumas. Kažkas gali jūsų prašyti abejotinos paslaugos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS