Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 21 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 21 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė rugpjūčio 21-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Būsite linkę surizikuoti, jei kažko labai norite ir dvejojate. Tai išties gali būti malonu ir naudinga. Galima pirkti ilgalaikį turtą, ieškoti naujo pajamų šaltinio. Teigiamų emocijų turėtumėte patirti per įdomius pašnekovus, vaikus.

JAUTIS. Gera diena ir darbo, ir meilės reikalams. Šios dienos susitikimai, įvykiai nėra atsitiktiniai, nors tokie atrodys. Tai gali būti naujos pažintys, galimybės, darbai. Mažesnių ir didesnių staigmenų veikiausiai netrūks.

DVYNIAI. Būsite kupini vilčių, fantazijų. Intuityviai suvoksite, kaip dera elgtis, kad svajonės imtų pildytis. Tikriausiai sulauksite gerų naujienų ar malonaus dėmesio.

VĖŽYS. Šiandien aktyviai bendrausite, geriau suprasite kitus žmones, įsiklausysite į jų nuomones. Tikriausiai pavyks užsidirbti pinigų arba susitarti dėl būsimo uždarbio.

LIŪTAS. Šiandien galbūt gausite gerą pasiūlymą, sulauksite pageidaujamo atsakymo arba trokštamo dėmesio iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Tik pasistenkite atskirti darbą nuo romantikos, tinkamai paskirstykite laiką.

MERGELĖ. Veikli, įdomi diena ir prabėgs ji kaip viesulas. Kažkas sublizgės žiniomis ar talentais, kažkas leisis į kelionę arba pasijus mylimas. Regis, šiandien rasite protingas išeitis iš bet kokių situacijų.

SVARSTYKLĖS. Bus nelengva tvarkyti reikalus, susijusius su bendrais pinigais, paveldėjimu, turto draudimu, dalybomis, perrašymu ar notariniu patvirtinimu. Visgi pravartu derėtis, tvarkyti verslo reikalus.

SKORPIONAS. Šiandien puikiai atliksite suplanuotus darbus ir dar spėsite parodyti dėmesį tiems, kuriais žavitės. Galbūt išsipildys jūsų romantiniai troškimai arba tai, kas buvo jums labai svarbu, pagaliau išsispręs.

ŠAULYS. Puiki diena tiek verslo, tiek kitokiems susitarimams. Mėginkite tartis dėl įsidarbinimo ar geresnių darbo sąlygų, keiskite įvaizdį, jei kažkuo esate nepatenkinti.

OŽIARAGIS. Nusimato naudingas susitarimas, galintis užtikrinti didesnes pajamas arba suteikti kitokių svarbių vilčių. Jei bus ūpas, pasportuokite arba paskirkite romantišką pasimatymą. Vakarą turėtumėte praleisti smagiai ir įdomiai.

VANDENIS. Daugiau laiko praleiskite su žmonėmis, kuriems reikalingas jūsų artumas, parama. Harmonijos atkūrimui šeimoje ši diena - kaip tik. Išnaudokite pasitaikančias progas.

ŽUVYS. Šiandieną viskas bus puiku, jei spinduliuosite į aplinką tik šilumą bei meilę, nes tai, ką dalinsite kitiems, gausite ir patys. Galite tikėtis vertingo pasiūlymo ar patarimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...,su MEILE reikalai PRASTI...,

tos kuriu DEMESIO NORECIAU jo nepaRODO....,o kurios paRODO ne labai DEMESI TRAUKIA...,HOROSKOPU TEMA JAUTIS... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS