Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 23 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 23 D.)

  • 0

Avinas

Diena palanki dalykiniams sprendimams, profesiniam tobulėjimui. Jei  netenkina santykiai su kolega, neverta jam suversti viso darbo, pirmiausia išsiaiškinkite savyje. Geriau išsaugoti senas pažintis ir neužmegzti naujų.

Jautis

Užteks pasitikėjimo, pusiausvyros ir harmonijos. Laikas taisyti klaidas. Galite daug ką pakeisti, kitaip suvokti kai kurias situacijas. Nekreipkite dėmesio į godžius ir smulkmeniškus žmones. Mylėkite, kvėpuokite ir jauskitės laisvai.

Dvyniai

Kiek įmanoma daugiau susikoncentruokite į tai, kas vyksta aplink jus. Reikalams sutvarkyti prireiks daug laiko, pastangų ir energijos. Nelaukite pagalbos, teks pasikliauti tik savimi. Įgysite įgūdžių ir vertingos patirties.

Vėžys

Viskas, ką paliečiate, pradeda žydėti. Kol viskas sekasi, pasinaudokite akimirka. Padėkite, kam reikia pagalbos, patarkite. Šeimoje kils nedidelių nesklandumų, bet lengvai susitvarkysite. Artimieji jus tikrai myli.

Liūtas

Sumaištis nuo pat ryto privers elgtis santūriai ir atsakingai. Atsikratykite visų abejonių. Su pasitikėjimu siekite užsibrėžto tikslo. Galimi nedideli pokyčiai šeimos gyvenime. Nueikite į teatrą, kiną ar tiesiog pasivaikščiokite.

Mergelė

Pasirūpinkite savo sveikata. Stebėkite emocijas. Išmokite valdyti save. Taip jūsų gyvenimas taps harmoningesnis ir subalansuotesnis. Darbas su savimi sustiprins santykius darbe ir asmeniniame gyvenime.

Svarstyklės

Nepalankiai susiklosčius aplinkybėms, gali prireikti lankstumo bendraujant, gebėjimo pakeisti elgesį priklausomai nuo situacijos. Gali pablogėti sveikata, galimos traumos, tad būkite itin atidūs. Dalį savo darbų perduokite kolegai.

Skorpionas

Neverta niekur skubėti. Leiskite laiką su antrąja puse. Jūsų viltims ir pažadams, deja, nelemta išsipildyti. Problemas spręskite, kai jos kyla. Vakarą praleiskite vieni ir pasvajokite apie ateitį.

Šaulys

Galinga diena, kai sprendimus reikia priimti žaibišku greičiu. Būkite tikri, kad viskas bus gerai. Likimas dovanos jums dar vieną dovaną. Sulauksite nedidelio pelno. Diena bus sėkminga gerai dirbantiems ir viską spėjantiems padaryti.

Ožiaragis

Pasiruoškite veikti ryžtingai. Beveik visą dieną būsite užsiėmę praktinių klausimų, tiesiogiai susijusių su darbu, pirkiniais ir stambiais sandoriais, sprendimu. Jei seni pasitvirtinę metodai nepadės, pasitelkite fantaziją.

Vandenis

Gali būti sunku organizuoti darbo dieną. Smulkūs kivirčai, laiko trūkumas ir papildomas šurmulys – pagrindiniai priešai, kurie persekios iki vakaro. Nepriimkite greitų sprendimų, prašykite artimųjų ar draugų pagalbos.

Žuvys

Lengvai pasieksite tai, ko negalėjote gauti labai ilgai. Galite sulaukti finansinės pagalbos iš tėvų ar artimų giminaičių. Paskirstykite savo jėgas taip, kad sėkmingai užbaigtumėte visus pradėtus darbus. Verta atsipalaiduoti ir užsiimti joga.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS