Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 27 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 27-ajai, antradieniui.

AVINAS. Gali užklupti šiokie tokie nemalonūs rūpesčiai per artimus žmones ar kolegas. Tačiau jūsų nuotaika gali būti prislėgta ir visai be priežasties. Reikėtų suimti save į rankas.

JAUTIS. Neblogai seksis rinkti, apdoroti informaciją, tvarkyti korespondenciją, tarpininkauti, reklamuoti. Peržiūrėkite dokumentus – gal ką nors reikia pratęsti, pataisyti, perrašyti. Gauta informacija padės apsispręsti prieštaringoje situacijoje.

DVYNIAI. Tikriausiai teks tvarkyti nekilnojamojo turto, nuomos, piniginius reikalus, prekiauti, sudaryti verslo sutartis. Venkite išlaidauti, nesivelkite į rizikingus reikalus, neaiškų verslą. Mėginimas per vieną dieną praturtėti gali baigtis nekaip.

VĖŽYS. Kai kurie neįvykdyti įsipareigojimai, konkurencija kels įtampą. Tačiau pastangos įveikti problemas bei kontroliuoti situaciją nebus bevaisės – tikėtina, kad pasieksite savo.

LIŪTAS. Tikėtina keista būsena ir nuojautos. Organizmas bus labai neatsparus infekcijoms, alergijoms. Turėsite dėl ko jaudintis, jei neseniai kažkam atvėrėte savo jausmus, planus. Venkite plepėti apie savo ir kitų žmonių paslaptis.

MERGELĖ. Šiandieną jūs labai dominsite aplinkinius ir jie jus – taip pat. Nuo tolerancijos, objektyvumo ir sugebėjimo susikalbėti didele dalimi priklausys dienos sėkmė.

SVARSTYKLĖS. Diena gana įtempta. Galbūt nemaloniai nuteiks bendravimas su viršininkais, pareigūnais. Vargins spaudimas, kontrolė, sunkiai seksis nuslėpti spragas. Geriau bus, jei nesimatys abejojimo, klastos, nes šie dalykai labiausiai gadins reikalus.

SKORPIONAS. Tikėtini susitikimai su užsieniečiais, įžymybėmis. Šiandieniai darbai ir vizitai reikalaus didelio susikaupimo bei kompetencijos. Nederėtų be būtino reikalo kur nors toli vykti – galimos kliūtys, sunkumai.

ŠAULYS. Mintys suksis apie mokesčius, draudimą, indėlius. Vargu ar jūsų šiandienis sprendimas, susijęs su paskolomis, investicijomis, bus nepriekaištingas. Mokykitės ekonomiškiau tvarkyti ūkinius ir finansinius reikalus.

OŽIARAGIS. Jei ketinate užmegzti bendradarbiavimo ryšį, vadovaukitės sveiku protu ir gerai išanalizuokite, su kuo turite reikalą. Pasistenkite išlikti tvirti, jei konkurentai kaišios pagalius į jūsų ratus.

VANDENIS. Galite gauti žinią, susijusią su darbu, įsidarbinimu arba medicininio patikrinimo rezultatais. Kokia ta žinia bebūtų, ji sukels jums susirūpinimo. Teisingai įvertinkite savo galimybes.

ŽUVYS. Šiandien neieškokite laimės per toli, įvertinkite tai, ką turite. Nuoširdžiai įsiklausykite į vaikų skundus bei užuominas. Apskritai kuo daugiau dėmesio skirkite tarpusavio santykiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS