Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 30 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 30 D.)

  • 2

Astrologinė prognozė rugpjūčio 30-ajai, antradieniui.

AVINAS. Santykiuose su partneriais ir konkurentais tvyros įtampa. Tuo pačiu augs ambicijos, ūpas įsidarbinti ar aktyviau dirbti, stengtis dėl rezultatų, pasiekimų, kelti kvalifikaciją.

JAUTIS. Regis, darbuositės su įkvėpimu. Norėsis parodyti, ką sugebate bei įgyti naujų įgūdžių. Daugiau dėmesio skirkite įvaizdžiui, higienai, dietai, sveikatai bei augintiniams.

DVYNIAI. Labiau nei paprastai parūps vaikų interesai, jų ugdymas, lavinimas, domėsitės jų poreikiais. Į tai nukreiptos pastangos bei išleisti pinigai išties turėtų pasiteisinti.

VĖŽYS. Pasireikš vidinės ramybės ir saugumo poreikis, įnoringumas mitybos atžvilgiu. Jums norėsis kurti jaukią šeiminę atmosferą ne tik namuose, bet ir darbe, kolektyve. Tai gali pavykti, bet prireiks ypatingos kantrybės.

LIŪTAS. Pasižymėsite smalsumu, kūrybingumu. Neblogai seksis protinė, buhalterinė ar komercinė veikla. Gera diena tartis dėl įvairių reikalų, interviu, reklamos, transporto paslaugų ir pan.

MERGELĖ. Šiandien jūsų stiprybės bus vidinė ir išorinė ramybė, stabilumas, taupumas, verslumas. Dėl to kitiems žmonėms atrodysite verti pasitikėjimo. Galimas naudingas sandoris.

SVARSTYKLĖS. Sustiprės nuotaikų kaita, jautrumas aplinkai. Gali būti, kad apims neveiklumas, sunkiai paaiškinamas liūdesys. Įmanomas nelegalus pasipelnymas.

SKORPIONAS. Emocijų lygmenyje jausitės gana apatiškai. Atrodys, jog negalite valdyti to, kas vyksta ir belieka paleisti vadeles. Galbūt nekaip jaučiatės, o gal jums stinga draugiško palaikymo. Neskubėkite daryti išvadų dėl palaikymo ar nepalaikymo..

ŠAULYS. Šiandien aplinkiniams demonstruosite intelektą, organizacinius sugebėjimus. Bus nesunku užmegzti pažintis su bendraminčiais, atnaujinti romantišką ryšį.

OŽIARAGIS. Šiuo metu galbūt jau pradėsite įgyvendinti ambicingą planą. Jei norite pasiekti tikslą, svarbu būti kantriems, disciplinuotiems. Regis, daug dėmesio teks skirti kvalifikacijos, kompetencijų didinimui.

VANDENIS. Jums reikalingas objektyvumas, realistinis mąstymas, naujų galimybių ieškojimas. Pravartu nusibrėžti tolesnes veiklos gaires. Galimas kontaktas su įdomiu nepažįstamuoju arba užsieniečiu.

ŽUVYS. Jums rūpės ne tiek asmeninė, kiek partnerio ar bendra šalies, darbovietės finansinė ir konkurencinė situacija. Su tuo siesite ir kai kurias savo viltis. Gali kiek paaštrėti psichologinės problemos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Antradienis

Man atrodo, kad šiandien antradienis. Tai ko verti tie horoskopai jūsų informacinėse priemonėse?

Vandenelis

Nu žuvyte laikykis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS