Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 4 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 4 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 4-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Jums bus svarbu įvykdyti dienos planą, o jis ne toks ir smagus. Veiklos ūkyje ir kitur tiek, kad laiko pramogoms visiškai neliks. Tuo metu kažkam labai reikia jūsų draugijos, dėmesio.

JAUTIS. Puiku, jei turite ūpo pašėlti su vaikais ar mylimu žmogumi, nes minėti žmonės to labai laukia. Pirma dienos pusė palanki sportui, turizmui, žaidimams. Tikriausiai išradingai ieškosite rakto į išrinktojo širdį ar pan.

DVYNIAI. Gamta, sodyba, namų ūkis, šeima - štai kas bus aktualiausia. Regis, tik vakare atsiras ūpo ir progų žaismingai, romantiškai papramogauti. O galbūt labiau parūps tėviškos pareigos, vaikų ugdymas. Beje, tam gali būti svari priežastis.

VĖŽYS. Iš ryto nestokosite energijos trumpoms bėgimo distancijoms. Nesvarbu kur - aplink namus, po parduotuves ar dviračiais su draugais. Pavakariais jau norėsis patogiai įsitaisyti jaukioje vietoje ir užsiimti ramiais asmeniniais pomėgiais.

LIŪTAS. Puiku, jei nuo pat ryto nereikia kur nors skubėti ar kaip nors savęs riboti, varžyti. Komfortas teiks vidinę laisvę. Pavakariais nebeišsisuksite nuo aktyvesnio bendravimo.

MERGELĖ. Nuo pat ryto labai jautriai į viską reaguosite. Geriau jausis tie, kurie šiai dienai nieko neprisiplanavo ir gali tiesiogiai klausytis savo kūno ir sielos poreikių.

SVARSTYKLĖS. Didesnę dienos dalį būsite tingūs ir inertiški. Tik vakarop atsiras daugiau interesų ir emocijų. Kaip bebūtų, nesigraužkite, jei dieną praleisite tarsi tuščiai. Kartais galima ir net reikia sau tai leisti.

SKORPIONAS. Aktyvesni būsite pirmoje dienos pusėje, todėl neprisiplanuokite veiklų ir susitikimų vakaro metui. Tą laiką jau skirkite sielos poreikiams, atsipalaidavimui, meditacijoms.

ŠAULYS. Labai tikėtina, kad turiningai praleisite šią dieną. Jeigu reikia, produktyviai padirbėsite, o vakare ir su draugais, pažįstamais kažką įdomaus susiorganizuosite.

OŽIARAGIS. Tikriausiai ne namuose leidžiate laiką ar bent jau užsiimate nekasdieniais dalykais. Tai nebloga diena išvykoms, parodoms, ekskursijoms.

VANDENIS. Kitokios vietos ar neįprastos aplinkybės jus praturtins naujais įspūdžiais. Pažintys su užsieniečiais gali turėti išliekamąją vertę. Galbūt teks aiškintis esamus meilės santykius.

ŽUVYS. Su gyvenimo partneriu gana sklandžiai susitarsite, kuo šiandien užsiimsite, ką pirksite ir t. t. Regis, vienas kitam neįprastai daug leisite, todėl vakare gali paaiškėti, kad labai suplonėjo piniginė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS