Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 7 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 7-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Nusimato verslo pasiūlymai arba bus reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, draudimu, paskolomis, mokesčiais. Teks derinti interesus, tikslus su kitų žmonių, prisitaikyti. Tikėtinos išlaidos, susijusios su kelione, pramoga, vaikais.

JAUTIS. Šiandien gali pritrūkti santarvės ir padaugėti konkurencijos. Labiau pasitikėkite savimi ir neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Pasitelkite toleranciją bei kompromisų taktiką - ji pasiteisins.

DVYNIAI. Šiandieną nelabai norėsis dirbti, nors tai neišvengiamai teks daryti. Jei ne darbe, tai namų ūkyje, sodyboje ar kt. O galbūt eisite į darbo interviu, konkursą, verslo pokalbį ar pan. Tikėtinos ir sveikatos, grožio, augintinių aktualijos.

VĖŽYS. Šiandien verčiau neveidmainiaukite, jei teks atsakyti į reiškiamus jausmus, komplimentus ar klausimus, susijusius su galimu nauju darbu, verslu. Kils pagunda įsigyti augintinį ar kažką gražaus sau, savo aplinkai.

LIŪTAS. Svajosite apie šeimos pagausėjimą, geresnes gyvenimo sąlygas, romantišką kelionę, trokštamą pažintį ar pan. Šis tas pildysis. O kai kurie liūtai gaus dovanų arba sulauks dosnaus atsilyginimo už kažkokią paslaugą.

MERGELĖ. Diena bus kupina kontaktų ir informacijos. Puiku, jeigu leisite sau pasimėgauti gražia gamta, komfortu, geru maistu, ramybe, bendravimu su šeimos nariais.

SVARSTYKLĖS. Šiandien turbūt kils naujų idėjų bei sumanymų. Kūrybinės ugnelės netrūks, todėl galima kai ką pradėti realizuoti. Regis, laisvalaikiu būsite nusiteikę nerūpestingai siausti su draugais, mylimaisiais.

SKORPIONAS. Šiandien vadovausitės racionaliu protu net ten, kur tai visiškai nebūtina. Tikėtina materialinė nauda. Stenkitės daugiau laiko praleisti su vaikais, šeima. Nuotaikai pagerinti nusipirkite gražią smulkmeną, skanėstą.

ŠAULYS. Šiandien sulauksite pasiūlymų, dvelkiančių naujovėmis. Galbūt apsispręsti padės sustiprėjusi intuicija, o gal - numatoma nauda ar kitoks įvertinimas. Pasistenkite viską daryti atidžiai, atsakingai.

OŽIARAGIS. Padaugės išlaidų ir smulkių rūpesčių. Tikriausiai suvoksite, kad kiek lengvabūdiškai švaistėte pinigus. Daugiau dėmesio skirkite aplinkiniams, nevenkite kontaktų, renginių.

VANDENIS. Diena gana prieštaringa, tačiau galima tikėtis žymiai daugiau gero, nei blogo. Galimas svarbus pranešimas, konkursas. Pasistenkite daugiau dėmesio skirti partneriui ir šeimai.

ŽUVYS. Šiandien mintys suksis apie keliones ir galimas naujas perspektyvas, karjerą, darbą. Išgirsite įvairių naujienų. Pasistenkite bendrauti nuoširdžiai, lanksčiai, su gera valia bei nuotaika.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS