Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 8 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 8-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Svarbūs bus meilės, vaikų reikalai, tačiau didžiausias dėmesys atiteks kūrybiniam projektui arba dominančiam investiciniam objektui. Galite atgauti ar grąžinti skolą, susitarti dėl finansinės paslaugos, palūkanų, paramos.

JAUTIS. Nesunkiai pavyks rasti gerą tarpininką, rėmėją, suartėti su patraukliu asmeniu ir pan. Galite gauti pasiūlymą romantiškai praleisti laiką. Verslo reikalams galite rasti naudingą sąjungininką.

DVYNIAI. Tikėtina, kad teks bendrauti su potencialiais darbdaviais, verslo partneriais. Darbe galite būti kaip nors paskatinti ar įvertinti. Palanku tobulinti įvaizdį, lankytis grožio salone, sveikatingumo centre.

VĖŽYS. Šiandien nestokosite idėjų ir noro pasireikšti visuomeninėje veikloje, kūrybos sferoje, šou versle. Būsite linkę flirtuoti, įsimylėti. Galite įsivelti į viliojamą avantiūrą arba nemažai sumokėti, kad gautumėte, ko trokštate.

LIŪTAS. Jūs nenuobodžiausite, rasite kuo užsiimti net tuo atveju, jei turite daug laisvo laiko, bet mažai pinigų. Darysite viską, kad namuose netrūktų jaukumo. Būsite linkę į tai investuoti bei stengtis dėl šeimos gerovės, vaikų, meilės.

MERGELĖ. Būsite nusiteikę sutvarkyti daugybę reikalų. Nesunkiai seksis megzti naujas pažintis, semtis žinių ir informacijos, reformuoti verslą, reklamuoti ir reklamuotis.

SVARSTYKLĖS. Galite užsiimti daug energijos reikalaujančia veikla arba darbu. Savo draugams suteiksite teigiamų emocijų ir iš jų susilauksite nuoširdaus dėmesio bei šilumos. Įmanoma, kad gausite dovanėlę ar įsigysite daiktą, kurio seniai troškote.

SKORPIONAS. Galimi naudingi ryšiai, pažintys, sandoriai. Tačiau turite tvirtai žinoti, ko norite bei vengti konfliktų. Turbūt po darbo neskubėsite namo, o pasuksite į barą, restoraną ar visuomeninį renginį.

ŠAULYS. Būsite įdomūs aplinkiniams. Tačiau galite kiek nukentėti dėl savo patiklumo, gandų platinimo, svetimų paslapčių viešinimo. Paslapčia trokšite šiltų jausmų, meilės. Regis, vakare pajusite ypač stiprų romantikos dvelksmą.

OŽIARAGIS. Būsite pakankamai energingi, kad galėtumėte konstruktyviai veikti. Didelio dėmesio galite tikėtis iš draugų, pažįstamų. Galite pademonstruoti jiems dar naujus savo sugebėjimus. Nustebinsite.

VANDENIS. Labiau pasitikėkite savimi, jei einate į darbo pokalbį ar pas valdininkus, bankininkus, teisininkus. Regis, svarbi pasirodys jūsų profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis, o gal ir turimos pažintys.

ŽUVYS. Gana gera diena. Planuosite tolesnius vasaros malonumus. Galite tikėtis sėkmės per keliones, užsienio ryšius. Sužinosite svarbių naujienų. Kažkuo labai pasitarnaus internetas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS