Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 12 D.)

  • 0

Avinas

Šiandien Avinas pasiryžęs dirbti su visu atsidavimu – verslo poreikiai bus svarbesni nei savo! Dėl šios priežasties jo dabartiniame grafike neatmetami ir tokie žygdarbiai, kaip neplanuotas darbas be pietų pertraukos (net jei Avinas šiandien turi laisvą dieną), nes svarbiausia jam bus darbas dėl rezultato. Toks nuoširdus darbštumas gali patraukti aplinkinių dėmesį ir ilgainiui atnešti malonių premijų.

Jautis

Šiandien Jautis demonstruos puikius gebėjimus dirbti su informacija! Prireikus jis geba meistriškai manipuliuoti skaičiais ir faktais, analizuoti ir daryti tinkamas išvadas. Todėl Jautis šiandien sugebės sužavėti kitus net tais klausimais, kurie nepriklauso jo kompetencijai: tik dėl savo sugebėjimo pastebėti smulkmenas ir įsiskverbti į esmę.

Dvyniai

Šiandien Dvyniams draudžiama imtis kokių nors svarbių projektų – didelė tikimybė, kad jie nepasiseks. Kalbama apie sandorius, derybas, dideles grynųjų pinigų išlaidas, naujus užmojus. Nieko nepadarysi, jau geriau projekto startą atidėti kitai dienai, nei vėliau šalinti padarinius. Jei šiandien Dvyniai nepaisys šio patarimo, turėtų iš anksto pasiruošti tam, kad bus daug daugiau sunkumų, nei tikėjosi.

Vėžys

Kad ir ko Vėžys imtųsi, šiandien jis bus linkęs ginti savo nuomonę iki paskutinio. Galbūt kai kuriais atvejais jo užsispyrimas bus pateisinamas, bet toli gražu ne visada. Horoskopo žvaigždės perspėja Vėžį, kad diena jį palenkia į pasitikėjimą savimi 100 proc., tačiau tai visiškai nereiškia, kad jis, kaip ir bet kuris kitas žmogus, negali klysti. Todėl, kad neatrodytų kvailai, Vėžys šiandien neturėtų būti pernelyg išpuikęs.

Liūtas

Horoskopo žvaigždės Liūtui pataria pradėti kurti santykius su aplinkiniais ir artimaisiais. Jei tarp jo ir kieno nors kito susiklostė nesusipratimų arba yra kitų neišspręstų problemų, geriausia šią opią temą iškelti būtent šiandien. Kalbėdamas atvirai, iš širdies į širdį, Liūtas ne tik atsikratys naštos, bet ir turi visas galimybes, kad bus suprastas. Net jei problemos nepavyks išspręsti akimirksniu, tai vis tiek bus naudinga jo santykiams.

Mergelė

Horoskopo žvaigždės Mergelei kategoriškai pataria nediskutuoti jokiu svarbiu klausimu su žmonėmis, nuo kurių priklauso jos reikalų eiga. Deja, diena nepalanki tarpusavio santykiams ir kompromisų paieškoms, todėl net pati nuostabiausia mintis ar Mergelės planas bus sustabdyti pačioje pradžioje. Apskritai, geriausia Mergelės taktika šiandien bus pasikliauti tik savimi ir slėpti savo planus. Jeigu vis tiek ji kviečiama pokalbio, reikia ne kalbėti, o daugiau klausyti.

Svarstyklės

Situacija žada pareikalauti iš Svarstyklių pasirinkimo. Jis gali būti susijęs ir su darbo užduotimis, ir su santykiais su aplinkiniais, ir su asmeniniu gyvenimu, ir su kitomis sritimis. Svarbiausia, kad Svarstyklėms nepavyks užimti neutralios pozicijos: joms teks apsispręsti vieno iš variantų naudai ir tuo remiantis veikti. Tačiau kiekvienas variantas turės ir privalumų, ir trūkumų. Taigi Svarstyklėms reikia iš anksto apmąstyti, kur joms bus daugiau pliusų.

Skorpionas

Šiandien Skorpionas bus kaip niekada atidus! Netvarka gali jį erzinti, priversti Skorpioną kovoti su chaosu bet kurioje jo apraiškoje. Lengviausia jam šiandien bus sutvarkyti darbo stalą, sunkiau – padaryti tvarką mintyse ir planuose. Tik viską apsvartęs, Skorpionas pagaliau bus pasiruošęs imtis likusių darbų. Jeigu, žinoma, iki dienos pabaigos liks nors kažkiek laiko.

Šaulys

Šiandien ideali diena beveik bet kokiam Šaulio ambicingam užmojui! Kalbama, kad drąsa – antroji laimė, tačiau jei eilinę dieną dėl šio teiginio galima ginčytis, tai šiandien tiek situacija, tiek aplinkiniai skatins Šaulį žengti ryžtingus ir net drąsius žingsnius, kurie sustiprins jo statusą. Tad vargu ar Šauliui šiandien išeis kukliai tylėti kampe ar užimti neutralią poziciją. Jo savigarbai tai net labai gerai.

Ožiaragis

Šiandien Ožiaragis gali patirti apmaudų bejėgiškumo jausmą, susijusį su kokia nors problema. Galbūt jis jau ilgą laiką bandė ją išspręsti, o gal tiesiog nežino, kaip prie jos prieiti. Gal užduotis jam atrodo per sudėtinga. Kad ir kaip ten būtų, horoskopo žvaigždės Ožiaragiui šiandien pataria neskubėti daryti išvadų ir problemas atidėti vėlesniam laikui – kitą dieną yra daugiau šansų, kad jam pavyks rasti išeitį.

Vandenis

Šiandien Vandenis viską supras iš pirmo žodžio! Jo smegenys žada dirbti greitai ir aiškiai, padės Vandeniui orientuotis sudėtingiausioje aplinkoje, rasti elegantiškus problemų sprendimo būdus, atidžiai įsiklausyti į kitų idėjas ir generuoti savus. Kitaip tariant, Vandenis šiandien sugeba daryti stebuklus – tiesiog nuodėmė to nepanaudoti tam, kad atliktų krūvą darbų ir sykiu sustiprintų savo autoritetą aplinkinių akyse.

Žuvys

Žuvys nelinkusios rizikuoti pinigais, net jei situacija skatina tai daryti. Jos mieliau pagalvos 100 kartų prieš žengdamos bet kokį žingsnį. Taigi, viena vertus, Žuvys šiandien gali praleisti labai viliojančias finansines perspektyvas, užtat jos tikrai išvengs nereikalingų išlaidų ir galimų nuostolių. Horoskopo žvaigždės pataria Žuvims šią dieną skirti asmeninei apskaitai tvarkyti. Nuo jų dėmesingo žvilgsnio nepasislėps nė viena klasta!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS