Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 12 D.)

  • 1

Avinas

Neverta pradėti naujų projektų. Pats laikas sutvarkyti visus svarbius reikalus ir ištesėti kolegoms duotus pažadus. Daugiau laiko skirkite bendravimui su artimaisiais – jiems tikrai reikia jūsų pagalbos ir palaikymo.

Jautis

Dvejopa diena Jaučiams. Nuo pat ryto susidursite su daugybe problemų ir sunkių situacijų, kurias išspręsti teks pasitelkiant kitų pagalbą. Po pietų sunkumai atslūgs – galėsite pailsėti ir atsipalaiduoti.

Dvyniai

Venkite per didelio emocionalumo. Net ir pačiose sunkiausiose ir dviprasmiškiausiose situacijose stenkitės neprarasti savitvardos – tik taip galėsite išspręsti problemas, o ne susikurti naujų. Vakare pasportuokite arba pasivaikščiokite.

Vėžys

Galite pasiekti reikšmingų rezultatų tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime, jeigu įveiksite tinginystę, kuri užvaldys jus labiau nei bet kada. Priimdami svarbius sprendimus įsiklausykite į autoritetingų  žmonių nuomonę.

Liūtas

Saugokite sveikatą – gresia traumos. Fizinis aktyvumas ir bet koks sportas nerekomenduojamas. Tvarkant reikalus iškils tam tikrų sunkumų, tačiau po pietų juos sėkmingai įveiksite. Vakarą praleiskite su draugais, tačiau venkite alkoholio.

Mergelė

Išradingumas ir erudicija labai žavi vadovybę, tačiau pasistenkite be reikalo nesinaudoti tokiu geru požiūriu. Yra tikimybė, kad kolega gali jus išduoti. Kalbėdami atsargiai rinkitės žodžius, neskleiskite gandų.

Svarstyklės

Atidėkite visus svarbius reikalus – tiesiog negalite gerai jų atlikti, nes jums reikia poilsio. Pasistenkite atsipalaiduoti, galima pagalvoti apie įvaizdžio keitimą, apsilankyti pas kosmetologą. Praleiskite laiką gamtoje su draugais.

Skorpionas

Diena bus kupina šurmulio ir smulkių rūpesčių, su kuriais teks susitvarkyti, tačiau savo darbo rezultatų nepamatysite. Stenkitės atsisakyti didelių pirkinių ir investicijų. Vakarą praleiskite ramioje aplinkoje su šeima.

Šaulys

Užsispyrimas ir atkaklumas – puikios savybės, padedančios gyvenime, tačiau šiandien jas reikėtų pakeisti pagarbumu ir kantrybe. Nesiginčykite su vadovybe – kaip niekada didelė atleidimo rizika.

Ožiaragis

Reikia saugotis konfliktinių situacijų ir susidūrimų su teisėsaugos institucijomis. Vairuodami laikykitės leistino greičio – kyla rizika sunkiai susižaloti. Nepasiduokite silpnybėms, saugokitės nepažįstamų žmonių įtakos, būkite budrūs.

Vandenis

Daug neišspręstų asmeninių problemų gali trukdyti profesinei veiklai. Galite praleisti progą susipažinti su reikalingais žmonėmis, kurių pagalbos prireiks ateityje. Būkite mandagūs ir taktiški, neužsisklęskite savyje.

Žuvys

Parodykite atkaklumą ir optimizmą, drąsiai judėkite į priekį – sėkmė jūsų pusėje. Puikių rezultatų galite pasiekti pasitelkdami netradicinį požiūrį į savo darbą ir griebdamiesi rizikingų metodų. Nemėginkite nieko pasiekti apgaule.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Apie valstieciu klase

Na va, atejo ruduo. valstieciai pagaliau eis bulves rinkti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS