Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 12 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė rugsėjo 12-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Šiandien iš ryto daugiau laiko skirkite kolektyvinei, visuomeninei veiklai bei pokalbiams. Seksis atkreipti į save dėmesį, pasireikšti. Popiet energijos ims mažėti, bendravimas vargins.

JAUTIS. Negraužkite savęs dėl nepavykusio reikalo, nekelkite sau ir kitiems per didelių reikalavimų. Verčiau pagalvokite apie kitas alternatyvas. Svarbu laikytis susitarimų, įsipareigojimų.

DVYNIAI. Tikėtina, kad teks bendrauti su atvykusiais ar sugrįžusiais iš užsienio. Jeigu tai bus patyrę specialistai, jie pasirodys jums itin reiklūs. Netyčia galite leptelėti kažką tokio, dėl ko vėliau gailėsitės.

VĖŽYS. Ši diena gali atgaivinti pamąstymus apie tai, ar nevertėtų kažko iš esmės keisti gyvenime, tiksluose, o gal net savo pasaulėžiūroje. Tikėtina, kad gausite jaudinamą žinią.

LIŪTAS. Ši diena jums leis pasijusti svarbiems, reikalingiems. Daug kas pageidaus jūsų draugijos, dėmesio. Regis, sugebėsite viską atlikti nepriekaištingai bei išlaikyti gerus santykius su aplinkiniais, vadovybe.

MERGELĖ. Šiandien gana aiškiai suvoksite situaciją ir matysite, ką pirmiausia turite padaryti, o ką galite atidėti ar perleisti kitiems. Galimas patikrinimas darbe, nelengvi įpareigojimai. Daugiau dėmesio teks skirti sveikatai, įvaizdžiui.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną bus progų užmegzti ar atnaujinti pažintis, sužadinti simpatiją. Kita vertus, galvosūkių savo keistoku elgesiu jums gali sukelti kolega ar kitas asmuo iš artimos aplinkos. Saugokite sveikatą.

SKORPIONAS. Šiandien svajosite apie prabangą, jaukumą, geresnį įvaizdį, būtinai norėsis kai ką pakeisti savyje ir savo aplinkoje. Gali paaiškėti, kiek tai kainuotų. Vakare trokšite pramogų, meilės malonumų.

ŠAULYS. Labai veikli, bet įtempta diena. Sunkiai prisiversite dirbti darbą, reikalaujantį kruopštumo. Tie, kieno rankose valdžia bei kontrolės funkcijos, nesirūpins geru tonu ir subtilumu. Kai kam dėl to bus skaudu, nemalonu, o gal ir nuostolinga.

OŽIARAGIS. Teks spręsti darbo, verslo, mokslo problemas. Tai darykite atsakingai, antraip kils nemalonių rūpesčių. Susitikite su draugais, giminaičiais. Iš jų išgirsta informacija padės išspręsti opią problemą arba dėl ko nors apsispręsti.

VANDENIS. Jeigu turite skolų, kurias metas grąžinti, neišvengiamai teks tuo pasirūpinti. O jeigu ketinate imti kreditą ar investuoti į kažkokį projektą, atsiras daug žadančių kompanionų. Ne visi pažadai bus pildomi, neapsirikite.

ŽUVYS. Emocijos trukdys jums atlikti praktinius darbus ir blaškys dėmesį. Galite patekti į keblią situaciją dėl sudaryto nekokio įspūdžio. Įdienojus jau kiek geriau seksis dauguma reikalų, ypač jei turite patirties, seniai tuo užsiimate.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...,sau!!! esu priSAKES...,

neGYVENK SAVIGRAUZOJE ir SAVIGAILOJE...,JAUTIS... ,nes...paGADINSI tai KAS yra BRANGIAUSIA - SVEIKATA... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS