Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 20-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Susikaupimo diena, tinkama dvasinėms praktikoms. Jos tarsi pakylės sielą, leis į daug ką pažvelgti kitomis akimis. Ne viskas, kas nesuprantama, yra iliuzijos ir apgaulė. Elkitės taip, kaip pataria jūsų vidinis balsas.

JAUTIS. Daugiau dėmesio rodys draugai, gerbėjai. Būsite nusiteikę visas problemas spręsti kolektyviai, jums įdomi bus kitų nuomonė ir ji veiks jūsų veiksmus. Vis dėlto nepatariama tikėti lengvai dalijamais pažadais.

DVYNIAI. Šiandien jums gali tekti eiti į renginius, svarbius susitikimus, susirinkimus. Jeigu būsite pernelyg atsipalaidavę, kiti asmenys gali tuo pasinaudoti. Būkite budrūs, kad jūsų neapgautų, neištrauktų konfidencialios informacijos ir pan.

VĖŽYS. Šiandien galite padaryti gana netikėtas ir originalias išvadas, atradimus, pabendravę su įdomiais žmonėmis, pasigilinę į mokslines teorijas. Greitai šių idėjų gali prireikti.

LIŪTAS. Ši diena neatneš rūpesčių, jeigu nepažeidinėjote įstatymų ir neturite skolų. Neblogai būtų sutvarkyti kai kuriuos finansų, draudimo, reikalus. Peržiūrėkite sutartis.

MERGELĖ. Jūsų nuotaikas ir poelgius labai veiks kiti žmonės. Tarsi kažkas mėgintų pakirsti jūsų principus, pakeisti pažiūras. Stenkitės išsaugoti vidinę pusiausvyrą ir kiek atlaidžiau vertinkite aplinkinius.

SVARSTYKLĖS. Bandymas keisti darbo stilių ar asmeninį įvaizdį gali atnešti netikėtą rezultatą, dėl kurio nežinosite, ar džiaugtis, ar liūdėti. Regis, nejaukumo jausmas dings tik sulaukus komplimentų.

SKORPIONAS. Jeigu pasitelksite humorą, lengvą flirtą, tai ir jums, ir aplinkiniams ši diena bus maloni, nuotaikinga. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Jeigu norite, demonstruokite savo talentus.

ŠAULYS. Buitis, pinigai – kertiniai dienos klausimai. Regis, kils ūpas kažką užsisakyti, pirkti, rekonstruoti. Būkite dėmesingi, nepamirškite interesų bei norų tų, kurie gyvena ir pluša šalia jūsų.

OŽIARAGIS. Šiandien neblogai seksis tvarkyti reikalus telefonu, elektroniniu paštu ar su žiniasklaidos pagalba. Galite gauti reikšmingą informaciją. Viskas atrodys gana paprasta ir lengva, jeigu elgsitės ir bendrausite nuoširdžiai, maloniai.

VANDENIS. Ramiai tęskite įprastinius darbus. Jeigu bus siūlomos naujos sutartys, kontraktai, neskubėkite jų aklai pasirašyti. Labai svarbu konkrečiai aptarti visa, kas susiję su pinigais, mokesčiais.

ŽUVYS. Kasdienybė, rutina šiandien netrukdys pajusti gyvenimo pulso. Jūsų galvose suksis rožinės iliuzijos ir originalios mintys, norėsis eksperimentuoti, sublizgėti kūrybingumu.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS