Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 24 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 24 D.)

  • 0

Avinas

Šiandien Avinas bus pasiruošęs konfliktuoti – bent jau aplinkiniams taip gali atrodyti. Viena vertus, Avinas nepakęs kišimosi ir griežtai laikysis savo pozicijų, kita vertus, jis yra linkęs kritikuoti visus aplinkinius ir duoti neprašytų patarimų. Jis bus šventai įsitikinęs, kad kai kuriais klausimais iš tiesų gali būti teisus. Tačiau tik ne ramybės ir nervų palaikymo klausimais.

Jautis

Situacija iš Jaučio pareikalaus orientuotis procese, prisitaikyti ir reikšti savo idėjas taip, kad jos patiktų aplinkiniams. Iš visų galimų veiksmų variantų Jautis sugeba tiksliai pasirinkti tą, kuris jam bus naudingiausias. Net jei dėl to jam teks šiek tiek apsimesti.

Dvyniai

Horoskopo žvaigždės Dvyniams žada puikią dieną bet kokioms iniciatyvoms! Beveik viskas, ko jie imsis, žada pelną ir sėkmę. Drąsiai kurkite planus, plėtokite naują projektą, kelkite naujus tikslus. Vienintelis dalykas, kuris šiandien gali trukdyti Dvyniams, yra pavydi kritika iš išorės. Klausydamiesi jos, jie rizikuoja pasiduoti abejonėms ir prarasti pasitikėjimą savimi.

Vėžys

Visą dieną bus sunku ramiai likti vietoje! Jo energija pareikalaus  griebtis už gelbėjimo šiaudo, už bet kokią galimybę paįvairinti savo gyvenimą. Galbūt jis pasiryš kur nors išvykti arba įsivels į ginčą, kad tik viskas būtų ne taip, kaip įprasta. Jei šiandien Vėžys turės galimybę baigti reikalus anksčiau – dings tą pačią sekundę!

Liūtas

Liūtams likimas suteikia puikią galimybę pagerinti savo finansinę padėtį. Gali laukti bet kokios piniginės staigmenos: kuklios (ir ne labai) premijos už darbą, grąžintos skolos, mylimo žmogaus dovana. Jei Liūtas ketino ieškoti finansinių pareigų, šiandien tinkama diena įsidrąsinti ir pasiryžti šiam žingsniui.

Mergelė

Šiandien Mergelė bus pakilios, pozityvios nuotaikos. Ji vienodai lengvai susidoroja tiek su monotonišku darbu, tiek su analizės ar kūrybiško požiūrio reikalaujančiais projektais. Tiek Mergelės draugai, tiek kolegos šiandien drąsiai gali prašyti jos bet kokios pagalbos: vidinės harmonijos būsenos ji per dieną sugeba nuveikti kur kas daugiau nei įprasta.

Svarstyklės

Svarstyklės gaus netikėtą apdovanojimą už savo darbą. Tai gali būti padėka iš vyresnybės, paaukštinimas karjeroje ar dovana iš mylimo žmogaus. Tačiau Svarstyklių gyvenime galimi malonių įvykių ir kiti variantai: grąžinta skola, neplanuotas pelnas, komandiruotė į Kanarų salas ar panašiai. Gali būti, kad tai bus naujos sėkmės pradžia jų gyvenime.

Skorpionas

Šiandien Skorpiono laukia nelengva diena – įvykiai gali susiklostyti ne taip, kaip jis planavo. Horoskopo žvaigždės sako, kad visa tai yra prasto pasiruošimo ar nepakankamo Skorpiono suvokimo tam tikru klausimu rezultatas. Jis šiandien turėtų imtis tik tų darbų ir projektų, kuriuos išmano.

Šaulys

Horoskopo žvaigždės Šauliui pataria imtis projekto, kurį jis jau seniai brandino. Šaulys gali sulaukti pozityvių žinių, kurios padės jam artimiausiu metu su projektu. Tai gali būti pinigų įplaukos, informacija, būtini kontaktai ar artimųjų sutikimas. Šaulys turėtų pasinaudoti šia galimybe, kad projektas pagaliau pajudėtų.

Ožiaragis

Ožiaragis turi galimybę susidurti su gandais, kurie neigiamai paveiks jo karjerą, statusą ar gyvenimo lygį. Jis gali tapti ne tik šių gandų auka, bet ir nukentėti dėl to, kad juos platina. Norėdamas išvengti bėdų, savo nuomonę apie kitus turėtų pasilikti sau. Šiandien Ožiaragiui reikia įsiklausyti, apie ką kalba aplink – tai leis jam rasti šnekų šaltinį ir suteiks galimybę nuo jų apsisaugoti.

Vandenis

Vandenis patirs pavydą dėl svetimų sėkmių ir nusivylimą savomis. Horoskopo žvaigždės pataria Vandeniui mažiau dairytis aplinkui, rūpintis savo reikalais. Prisiminkite laikotarpį, kai dominavote, ir įtvirtinkite šį jausmą savyje – tai leis, neatsigręžiant į kitus, užkariauti naujas aukštumas!

Žuvys

Šiandien pagrindinė Žuvų varomoji jėga bus sveika konkurencija. Šis jausmas joms gali kilti dėl kolegų, draugų ar artimųjų pasiekimų. Svarbiausia, kad jis paskatins Žuvis, priversdamas jas veikti energingiau nei įprastai. Galbūt Žuvys šiandien imsis žingsnių, kurių kitu metu iš atsargumo nebūtų darę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS