Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 24 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 24 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 24-ajai, antradieniui.

AVINAS. Šiandien norėsis pramogauti, patirti romantikos, nuotykių, padaryti įspūdį patinkantiems ir gerbiamiems asmenims. Sugebėsite džiaugtis net smulkmenomis, viskuo žavėtis. Galimas spontaniškas įsimylėjimas.

JAUTIS. Būtų šaunu, jeigu pajėgtumėte atlikti būtinus reikalus, kurių pasirodys visa gausybė. Iš to bus realios naudos. Deja, galite pasiduoti pagundai iššvaistyti krūvą pinigų daiktams, gardumynams, arba neatsispirti vaikų, partnerio spaudimui duoti jiems pinigų.

DVYNIAI. Šiandien stengsitės įveikti kliūtis, padaryti ką nors reikšminga arba suteikti gerų įspūdžių aplinkiniams. Išties galite tikėtis pasitenkinimo iš socialinės, visuomeninės ar kūrybinės veiklos. Tik nepasiduokite ydingiems slaptiems polinkiams.

VĖŽYS. Diena turėtų būti aktyvi ir produktyvi. Reikalaukite, kad jums grąžintų skolą, pakovokite dėl aktualaus reikalo. Pokalbis su įtakingu asmeniu veikiausiai bus naudingas. Tikėtinos užtarnautos permainos.

LIŪTAS. Jums derėtų pasverti, apgalvoti kiekvieną savo žingsnį, įvertinti sąjungininkus. Slaptas palaikymas, protegavimas gali labai prisidėti prie jūsų sėkmės. Venkite šeiminių konfliktų, nepiktnaudžiaukite svaigalais.

MERGELĖ. Jeigu įmanoma, šiandien palepinkite save poilsiu ir ramybe. Nesistenkite įsiteikti draugams ir nedalyvaukite kolektyviniuose projektuose, susibūrimuose, jei jaučiate, kad norisi atsiriboti. Labiau įsiklausykite į giluminius sielos poreikius.

SVARSTYKLĖS. Visą dieną su įvairiais pasiūlymais jus atakuos seni ir nauji pažįstami, draugai. Lengvai patrauksite į savo pusę aplinkinius, kolektyvą. Puikiai seksis tiems, kas užsiima šou verslu, organizuoja pramogas, loterijas ir pan.

SKORPIONAS. Vienaip ar kitaip gali būti paliestas jūsų profesinis ar politinis statusas, autoriteto ar kompetencijos klausimas. Galbūt teks vizituoti įtakingus asmenis, ieškoti teisybės. Tačiau vakare seksis ne visiems. Galimi netikėtumai, kurie nenudžiugins.

ŠAULYS. Galima žinia iš toli arba produktyviai padirbėsite prie interneto - rasite dominamą informaciją, užmegsite ryšį. Įmanoma parama, protegavimas iš įtakingų asmenų pusės.

OŽIARAGIS. Diena gana palanki paveldėjimo, mokesčių, investicijų reikalams. Tikriausiai finansiniuose ir darbo reikaluose nevengsite rizikos. Vakare netikėtų rūpesčių gali sukelti auganti karta.

VANDENIS. Šiandien įmanomas ryškus atsinaujinimas arba slegiančios naštos nusimetimas. Tačiau jūsų jausmingumas, dėmesingumas gali būti suprasti ne visai taip, kaip tikitės. Galbūt kita pusė nori išlaikyti didesnę distanciją, o jūs to nepaisote?

ŽUVYS. Šiandien darbe gali tekti padirbėti už du. Jeigu visas jūsų dėmesys bus nukreiptas į vaikus, tai išties seksis su jais bendrauti, ugdyti jų gabumus. Gana daug dėmesio teks skirti ir sveikatai, įvaizdžiui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS