Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 3 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 3 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė spalio 3-iajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Gali kilti impulsas mesti įgrisusius darbus ir užsiimti tuo, kas iš tikrųjų domina. Būsite nusiteikę išlaidauti, kad nudžiugintumėte brangius jums žmones arba kažkam padarytumėte įspūdį.

JAUTIS. Aktualūs bus finansiniai reikalai. Jeigu pašaliniai kontaktai nesutrukdys dienotvarkės, galbūt padarysite darbelį, kuris leis pasipelnyti, gauti paskolą, užsitikrinti paramą ar pan. Tikėtina, kad darysite pajamų bei išlaidų apskaitą, planuosite pirkinius.

DVYNIAI. Šiandieną jums gali iškilti pasirinkimo klausimas profesinėje srityje arba asmeniniuose santykiuose. Galbūt turėsite galimybę realiai išbandyti savo jėgas, žinias kitus konsultuojant, tarpininkaujant ar kt.

VĖŽYS. Gali būti pareikalauta, kad imtumėtės didesnės atsakomybės, demonstruotumėte kompetenciją, žinias arba kad atliktumėte skubų neplanuotą darbą. Tuo pačiu galite tikėtis neblogų pasiūlymų, į kuriuos laiku nesureagavę praleisite savo progą.

LIŪTAS. Dieną pradėsite smagiai nusiteikę. Rasite laiko ir gerą žodį pasakyti šalia esančiam, ir pašmaikštauti internete, socialiniuose tinkluose. Vakare bus nelengva atsispirti pagundai išlaidauti namų reikmėms, norint padailinti interjerą ar pan.

MERGELĖ. Mažiau gilinkitės į svetimus trūkumus, silpnybes, o verčiau pasirūpinkite savais psichologiniais kompleksais, netikusiais įpročiais. Visas reikalingas korekcijas pradėkite nuo savęs.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai teks suktis darbų verpete, aptarti ne kartą svarstytus klausimus, ieškoti informacijos ir ją skleisti. Sumaniai sudarysite sutartis, rūpinsitės transportu, ryšiais.

SKORPIONAS. Būsite dosnūs, ypač savo vaikams ir mylimiesiems. Sėkmingai darbuositės kūrybinėje srityje, nevengsite rizikos, nuotykių. Į vakarą jus užvaldys svajonės apie didesnę prabangą, trokštamą daiktą arba sėkmingą verslą.

ŠAULYS. Gali padvelkti permainomis, galbūt darbo reikalų srityje, o gal šeimoje. Regis, jums norėsis pakeisti ir nepakeičiamus dalykus. Būtų gerai, kad jums padėtų artimi žmonės.

OŽIARAGIS. Tie iš jūsų, kurie savo veikloje remiasi protu bei fantazija, nestokos entuziazmo. Tačiau kažkas gali būti ne pagal jėgas. Patausokite save, nes persitempimas neišeis į naudą nei jums, nei kitiems.

VANDENIS. Šiandien gali būti organizuojami renginiai, susirinkimai, ir jūs prie to prisidėsite arba aktyviai dalyvausite. Galbūt pažįstamas žmogus pasiūlys įsigyti gerą daiktą palankiomis apmokėjimo sąlygomis. Neapsigaukite.

ŽUVYS. Diena bus kupina dalykinių reikalų. Regis, taps aišku, kad kiekvienas kovoja už save ir nėra lengva suprasti, ko reikia norint įtikti ir patikti. Bus apie ką pamąstyti. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Labas rytas

Žurnaliste, eik nusiprausi, ir perrašyk antraštę

SUSIJUSIOS NAUJIENOS