Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 12 D.)

  • 0

Avinas

Avino rimtumas padės jam veikti su dviguba energija ir ryžtu. Galbūt jis neišsiskirs dideliais organizaciniais gabumais, tačiau turi visas galimybes paskatinti kitus užsiimti naudingais ir svarbiais dalykais.

Jautis

Pasitikėjimas savimi ir savo jėgomis gali tiesiogine prasme užvaldyti Jautį. Šis jausmas gali paskatinti Jautį parodyti kilnumą ką nors užtariant ir palaikant. Tik tikėtis dėkingumo neverta – jo gali ir nesulaukti.

Dvyniai

Dvyniams svarbiausi bus aktyvaus laisvalaikio artimų žmonių rate klausimai. Verta organizuoti renginį su tam tikru sportiniu polinkiu. Pabėgioti, pasilinksminti ar surengti iškylą gamtoje.

Vėžys

Vėžys linkęs veikti ryžtingai ir greitai, kad jis tiesiog nespės tinkamai apgalvoti situacijos. Tad verta prieš imantis kokio nors reikalo suskaičiuoti iki dešimties, pagalvoti ir ramia sąžine atidėti jį į šalį.

Liūtas

Liūtas bus nusiteikęs ryžtingai siekti savo tikslo, pirmenybę teikdamas tiesioginiams keliams. Jei pats Liūtas parodys deramą ryžtą ir drąsą, gali įgyvendinti visus planus, kuriuos kūrė iki šios dienos.

Mergelė

Mergelę bus sunku kaltinti iniciatyvos stoka ir nepasitikėjimu savimi. Mažai tikėtina, kad ji sėdės be darbo. Tai gerai, nes diena Mergelei žada būti itin sėkminga, suteikianti daug galimybių pasiekti to, ko jo nori.

Svarstyklės

Svarstyklėms bus labai sunku įsilieti į bendrą gyvenimo ritmą. Svarbiausia – jos to ir nenorės. Įkyri kitų veikla erzins, o jų įsakmus tonas sukels tylų įniršį. Tad verčiau kiek įmanoma vengti viešų reikalų ir sutelkti dėmesį į savo.

Skorpionas

Skorpionui verta šiek tiek įveikti savo inerciją ir energija jį užvaldys. Lengviausias būdas tuo įsitikinti – apsilankyti sporto salėje. Arba imtis spręsti kokią nors seniai pribrendusią užduotį.

Šaulys

Kažkur Šaulio sielos gilumoje prabus diktatorius. Tad ginčytis su juo bus ne tik nenaudinga, bet ir pavojinga. Pats Šaulys bus linkęs save laikyti išmintingu lyderiu, kuriam tiesiog nereikia prieštarauti – niekada.

Ožiaragis

Ožiaragiui geriausia užsiimti kokiu nors sportu – bus naudinga ne tik kūnui, bet ir sielai. Be to, būtent sporto salėse šiandien labai tikėtini susitikimai, kurie Ožiaragiui gali virsti įdomia ir daug žadančia pažintimi.

Vandenis

Vandenis bus pasiruošęs karui – pageidautina mažam ir pergalingam. Jei priešo nėra, galima jį išgalvoti. Vienintelė problema, kad mažas Vandenio pradėtas karas gali tapti didelis ir nebūtinai pergalingas. Tad gal nereikėtų jo pradėti?

Žuvys

Žuvys gali nustebti, kad bet kuriuo klausimu kitų požiūris skiriasi nuo jų pačių. Nors jos nuoširdžiai stengsis įžvelgti racionalų grūdą savo oponentų požiūryje, vargu ar tai pavyks, o Žuvims teks tik atkakliai ginti savo nuomonę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS