Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 13 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 13 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė sausio 13-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Nors ši diena gali būti nelengva, turėtumėte pasistengti kuo geriau nusiteikti, nes prasidedant jaunačiai tai yra ypač svarbu. Atsargiai su technika, ugnimi, agresyviais žmonėmis.

JAUTIS. Šiandien labai svarbi bus teigiama nuostata, optimistiškas požiūris. Nusimato kontaktų su įtakingais žmonėmis, dėstytojais, teisininkais ar užsieniečiais. Ypatingą vertę turės geri užsienio kalbų įgūdžiai, subtilus originalumas. Saugokitės traumų, ugnies.

DVYNIAI. Permaininga diena. Apdairiau elkitės su pinigais ir svetimais, pasiskolintais daiktais. Nepatartinos finansinės ir seksualinės avantiūros. Laiku mokėkite mokesčius, vykdykite įsipareigojimus. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Nusiteikite meilei, partnerystei, draugystei, o ne priešų ieškojimui ir konfliktams. Ką sėsite, tą ir gausite, tai fiksuosis ilgesniam laikui. Saugokitės traumų.

LIŪTAS. Pasistenkite nedramatizuoti, jeigu kažkas nesiklosto būtent taip, kaip įsivaizdavote. Derėtų pradėti gyventi sveikiau, atsinaujinti, keisti gyvenimo būdą. Pradėkite pozityvius pokyčius. Saugokitės traumų.

MERGELĖ. Būsite nusiteikę rasti laiko maloniems, smagiems užsiėmimams arba aktyviam laisvalaikiui su vaikais. Jeigu panorėsite, rasite bendraminčių. Visgi nemaža rizika susižeisti, užsikrėsti. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Darbo ir verslo reikalams teks atiduoti daug energijos. Tačiau labiausiai jums norėsis būti namuose, rūpintis šeima, vaikais, individualia veikla. Visgi nuo kolektyvinės veiklos ir atsakomybės toli nepabėgsite. Saugokitės ugnies.

SKORPIONAS. Nelengva diena, nors galbūt taip neatrodys. Galvokite, ką kalbate ir ką žadate. Nuo jūsų minčių ir įsitikinimų priklauso, kas pildysis: geri norai ar blogos nuojautos. Padedant kitiems, galite nemažai nuveikti. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Galite tikėtis problemų, jeigu nepakankamai dėmesio skirsite informaciniams, finansiniams, techniniams bei materialiniams klausimams. Atidžiau skaičiuokite, planuokite. Visgi prioritetas turi būti teikiamas sveikatai.

OŽIARAGIS. Labai aštriai reaguosite net į menkiausią nepritarimą, nepalankumą. Kita vertus, jus guos mylimas žmogus, draugai. Saugokitės traumų, nesukelkite avarijų.

VANDENIS. Šiandien bus nelengva diena, ypač dirbantiems medicinos srityje. Dar sunkiau gali būti, jei negaluojate jūs ar jūsų šeimos nariai. Jeigu išlieję gerus jausmus liksite nesuprasti, nesisielokite. Visiems taip kartais nutinka.

ŽUVYS. Gana aktyvi diena, ypač jeigu mėgstate bendrauti, jaustis svarbia grupės dalimi ar jos lyderiais. Viso to nepristigs, jei ne realiai, tai virtualiai. Visgi vakare pasijusite labai išsunkti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zoja

Žuvys genda nuo galvos, iš kur pas žuvį protas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS