Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 14 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 14-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Diena bus kupina įvykių ir kontaktų. Jeigu mėginsite sudaryti sutartis, derėtis, būkite pasirengę kantrybės išbandymams. Svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą, bendraujant su tais, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė.

JAUTIS. Šiandien nesunkiai rasite atsakymus į keblius klausimus, netgi nelogiškus. Galėsite pasiremti intuicija. Gali pasitvirtinti kai kurie mistiniai dalykai, prietarai. Apžvelkite praėjusius įvykius, viską įvertinkite.

DVYNIAI. Visą dieną aktyviai darbuositės ir bendrausite. Patirsite netikėtumų, bus įdomių, originalių pašnekovų. Draugas padės gauti konfidencialią informaciją ar išspręsti keblų reikalą. Vakaras nekoks sveikatai. Ilgai nevakarokite, eikite ilsėtis.

VĖŽYS. Tikėtini smulkūs rūpesčiai darbe ir namuose. Nusimato atsakingi pokalbiai su kolegomis, viršininkais. Nepatartina aiškintis santykių, ypač jei jie susikomplikavę. Atsargiai su elektra, ugnimi ir kelyje.

LIŪTAS. Sumaniai bendraudami, šiandien galite atrasti atsakymus į jums atrodžiusius gana painius klausimus. Gali būti, kad kitiems stengsitės pademonstruoti savo kompetenciją ir originalumą. Netikėtumų gali pažerti užsieniečiai.

MERGELĖ. Jums rūpės finansų, draudimo, paskolų aktualijos, mokesčių pokyčiai. Vaikų, partnerių norai taip pat atrodys labai svarbūs, tačiau juos patenkinti bus nepigu.

SVARSTYKLĖS. Geriausiai praleisite dieną, jei būsite santūrūs ir racionalūs. Tikriausiai padarysite klaidų, jei būsite pernelyg entuziastingi ir pasiduodantys kitų įtakai. Nepulkite įgyvendinti staiga kilusios ar kažkieno įpirštos minties.

SKORPIONAS. Šiandien teks užsiimti neužbaigtais darbo reikalais, ieškoti galimybės įsidarbinti ar reabilituotis, gydytis. Galbūt gausite medicininių tyrimų rezultatus. Seksis užsiimti slapta veikla, menu.

ŠAULYS. Tikriausiai jums labai rūpės veiklos perspektyvos ir naudingos pažintys, sportas, žaidimai, pobūviai. Padidės jūsų populiarumas. Galite būti originaliai viliojami į naujos meilės pinkles arba patys viliosite, intriguosite. Saugokite nuo pavojų vaikus.

OŽIARAGIS. Tikėtina, kad teks spręsti sudėtingas bendravimo problemas, nerimauti dėl sveikatos, nuosavybės. Įmanomas kompromituojamas nutikimas. Būkite atidūs - gal tuomet pavyks išvengti jums paspęstų pinklių.

VANDENIS. Šiandien jūs šiek tiek nesitversite savo kailyje, būsite linkę rizikuoti, visur reikšti savo nuomonę, lįsti į akis. Impulsyvumas, skubėjimas gali lemti avarijas, netikėtus apsižodžiavimus, neplanuotą interviu.

ŽUVYS. Galite turėti rūpesčių dėl nuosavybės, draudimo ar dėl komercinių susitarimų. Gali padėti geras pažįstamas. Įmanoma ir socialinė pagalba arba įdomus okultinis poveikis.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS