Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 18 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 18 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 18-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Pareigų daugės, įtampos taip pat. Kai kuriais atvejais bus priežasčių nerimui. Jumis gali pasinaudoti nepatikimi asmenys. Svarbu susivokti, kas teisinga, o kas veda į klaidas, priklausomybes.

JAUTIS. Šiandien tikėtinas didesnis dėmesys religijai, mistinėms teorijoms. Gali pasireikšti stiprus vienatvės, beprasmiškumo pojūtis. Tikriausiai teks susirūpinti sveikata. Venkite alkoholio, kvaišalų.

DVYNIAI. Sunku bus sutikti su pašnekovų pažiūromis. Būtina kontroliuoti emocijas ir girdėti, suprasti, gerbti kitus. Nedėkite per daug vilčių į naujas pažintis. Labiau rūpinkitės vaikais.

VĖŽYS. Galimos problemos santykiuose su autoritetingais asmenimis. Bus sunku adekvačiai vertinti situaciją. Gali kilti įtarimų dėl tariamai kilnių kai kurių jūsų ar su jumis susijusių žmonių sprendimų, planų.

LIŪTAS. Kelionėje, darbe galimi netikėtumai. Galbūt susidursite su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų perspektyvos, tačiau jūs nebūsite pasirengę rodyti savo kompetencijos arba jie jos nepaisys. Nepažįstamas asmuo gali jus apgauti.

MERGELĖ. Galimi rūpesčiai dėl draudimo, alimentų, palūkanų. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų bei venkite išlaidauti. Situacija susiklostys palankiau, jeigu būsite pakankamai atsargūs, korektiški.

SVARSTYKLĖS. Šiandien vienur perlenksite lazdą jūs, kitur – aplinkiniai. Konkurentai ir oponentai gali pasinaudoti jūsų neapsisprendimu, nesantūrumu. Pasistenkite pernelyg nepiršti savo nuomonės, reikalavimų, nes lengva susikompromituoti.

SKORPIONAS. Šiandien teks įtemptai darbuotis, nedžiugins savijauta. Dėl išsiblaškymo, neatsargumo galima nukentėti arba pakenkti kitiems. Pasisaugokite traumų, infekcijų.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę aktyviai veiklai. Skatinsite vaikų iniciatyvą, gal net per daug, o tai rizikinga. Kai kurie kiti reikalai, pasiūlymai ir planai taip pat gali atsukti savo negatyvią pusę. Atsargiau su naujomis pagundomis.

OŽIARAGIS. Sunku bus atsikratyti apnikusių abejonių, nepasitikėjimo. Nemalonios smulkmenos gali užgožti svarbias vertybes bei siekius. Nesistenkite perauklėti šeimos narių. Venkite debatų su įžūliais žmonėmis.

VANDENIS. Galimi keistoki pranešimai, pokalbiai. Į juos gali įtraukti žmogus iš artimos aplinkos, galbūt giminaitis. Jeigu staiga leisitės į kelionę, nepamirškite laikytis saugaus greičio ir būti atidūs prie vairo. Labiau rūpinkitės sveikata.

ŽUVYS. Jausitės nelabai maloniai, nes teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų ar klaidų dokumentuose. Galimos netikėtos išlaidos, rinkliavos. Tikėtini emociniai bendravimo nesklandumai, ypač jei pašnekovai pasirodys neprognozuojami.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS