Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 19 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 19-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Gaivinkite nutrūkusius ryšius, kreipkitės į draugus, giminaičius, jeigu jie gali būtų kuo nors naudingi. Jums gali pavykti sutvarkyti įstrigusį reikalą, pasiskolinti pinigų ar reikalingą daiktą.

JAUTIS. Pajusite norą bendrauti, aiškintis santykius, ieškoti kompromiso. Atskleidus abejones, lūkesčius, jums turėtų palengvėti net tuo atveju, jeigu partneris ar kitas dominantis asmuo turės kitokią nuomonę bei planus.

DVYNIAI. Būsite nusiteikę kalbėti apie dalykines problemas, ūkinius reikalus. Galite susitikti su asmeniu, iš kurio tikitės paramos. Šiandienė veikla turėtų duoti gerų rezultatų.

VĖŽYS. Nebloga diena meilei, pramogoms, sportui bei užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Su mylimu žmogumi galite aptarti santykių perspektyvas, ateities planus.

LIŪTAS. Stengsitės prisiderinti prie šeimos, partnerio, visuomenės keliamų reikalavimų bei susiklosčiusių aplinkybių. Galite ką nors nupirkti buičiai palengvinti, šeimos nariams pamaloninti.

MERGELĖ. Jeigu aktualu, mokykitės, atsakykite į gautus laiškus, žinutes, paieškokite reikalingos informacijos. Optimizmo, energijos gali pridėti kūrybinis įkvėpimas arba meilė.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums rūpės įvairūs pirkiniai, noriai dairysitės po prekyvietes arba naršysite internete. Jeigu liksite namuose, turbūt noriai triūsite virtuvėje, buityje.

SKORPIONAS. Palanku tartis ir derėtis dėl norimo pirkinio, nuomos sąlygų ir pan. Šaunu būtų nusiteikti maloniam pasisėdėjimui jaukioje aplinkoje prie židinio kartu su mielais širdžiai žmonėmis.

ŠAULYS. Mąstysite apie permainas, atidžiai klausysite, stebėsite, ką sako aplinkiniai. Beveik kiekvieno galvoje kils originalių idėjų, norų. Kaip ko galite pasisemti iš kitų, tačiau lengva susipainioti tarp fantazijų ir realybės.

OŽIARAGIS. Nors vis dar netikite, kad reikalai keisis į gerąją pusę, šiandien galimos tokios užuominos ar nuojautos. Nekenkite sau ir galėsite tikėtis gerų perspektyvų.

VANDENIS. Jums gali tekti atsakyti už dalykus, kurie nuo jūsų tiesiogiai nepriklauso. Su kitų pagalba turėtumėte lengvai tai įveikti. Galite gauti žinią, kuri jus suintriguos.

ŽUVYS. Tikriausiai teks bendrauti su užsieniečiais. Neatsisakykite vykti į siūlomą renginį, pasimatymą. Labiau pasikliaukite gyvenimo teikiamomis galimybėmis, tik visur laikykitės saiko.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS