Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 2 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 2 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 2-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Regis, būsite neprognozuojami ir patys savęs beveik nekontroliuosite. Kažkas gali dėl to prarasti pasitikėjimą jumis. Lengviau bus šį tą laimėti, jeigu turite sąjungininkų, pagalbininkų.

JAUTIS. Tikriausiai įtemptai darbuositės ir dėl visko jaudinsitės, nerimausite. Verčiau pasitelkite į pagalbą kolegas, aplinkinius ir pataupykite savo jėgas, ypač jei negalite pasigirti sveikata.

DVYNIAI. Šiandien turbūt pajusite slapta jums parengtus išbandymus, patikrinimus. Pirma mintis bus slėptis, trauktis iš kelio, nusileisti. Susiimkite ir elkitės oriai, pasitikinčiai, bet santūriai. Saugokitės avarinių situacijų.

VĖŽYS. Jums teks iš peties paplušėti, norint gauti bent patenkinamus rezultatus. Svarbu išsaugoti gerą reputaciją ir nesugadinti reikalų eigos. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuterine technika.

LIŪTAS. Šiandien neturėsite galimybės tinginiauti. Įvairūs užsiėmimai leis atsiskleisti svarbioms jūsų savybėms, gabumams. Kai kas gali būti netikėta ir aplinkiniams, ir jums patiems. Palanku ruošti publikacijas, organizuoti seminarus, tikrinti kitų žinias.

MERGELĖ. Nerimausite dėl finansinių reikalų. Galite jausti spaudimą, būtinybę sumokėti mokesčius ar baudas, grąžinti skolas, bet kokia kaina plėsti verslą, ieškoti naujų pajamų šaltinių.

SVARSTYKLĖS. Dalykinėje srityje galimi netikėtumai. Santykiai su konkurentais ir verslo partneriais tikriausiai bus permainingi ir įtempti. Pasistenkite nesipykti nors su mylimu žmogumi.

SKORPIONAS. Jausite didelį susirūpinimą dėl įstrigusių ar nebaigtų darbų, savo ar artimo žmogaus sveikatos, profesinės padėties. Gali išryškėti jūsų kompetencijos trūkumas arba tiesiog šiuo metu pradėtas darbas pareikalaus didelio meistriškumo.

ŠAULYS. Regis, akiratyje pasirodys senas gerbėjas arba kas nors mėgins užkariauti jūsų dėmesį. Kažkodėl dėl to nerodysite didelio džiaugsmo. Galbūt giliai tūnantis patyrimas slopins norą leistis į romantiškas avantiūras.

OŽIARAGIS. Praeities aktualijas gali priminti susitikimas su senu bičiuliu, pažįstamu arba dabar pasireiškiantys kažkokių veiksmų padariniai. Regis, neišvengsite savigraužos dėl padarytų klaidų.

VANDENIS. Šiandien laukia daug lakstymo, pokalbių. Oficialus pokalbis gali būti naudingas, jei esate tvirtai apsisprendę dėl tolesnio savo pasirinkimo. Galbūt pavyks susitarti dėl svarbaus reikalo.

ŽUVYS. Gali būti, kad teks rūpintis pajamų šaltiniais ar persikėlimu, būsima kelione ir pan. Iš neplaninės veiklos įmanoma apčiuopiama nauda. Vertėtų atidžiau rinktis prekes, jei ketinate ką nors brangaus pirkti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS