Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 20 D.)

  • 0

Avinas

Avinas patirs sunkumų dėl saviorganizacijos ir disciplinos. Išlikti ramiam bus sunku, nors būtent to jis ir sieks. Kils vidinis konfliktas, kai viena sielos pusė siekia tvarkos, kita – chaoso.

Jautis

Jaučio interesai ir planai lemtingai keisis ne kartą. Kad šią dieną bent ko nors pasiektų, Jaučiui būtų gerai susitelkti ties vienu dalyku. Tik vargu ar tai pavyks – vėjai jo galvoje pernelyg permainingi.

Dvyniai

Dvyniams gresia visapusiškai patirti, kas yra karingumas. Noras pradėti karą be deklaracijos, nustebinus priešą, kils ne kartą. Ar verta stebėtis, jei diena praeis konfliktuojant ir kivirčijantis?

Vėžys

Vėžys gali lengvai susižavėti įvairiausiais dalykais. Tačiau šių pomėgių gali būti tiek daug, kad pats Vėžys nebesupras, kas jį labiau traukia ir kur traukia. Neverta pasikliauti jo jausmais.

Liūtas

Liūtas rizikuoja netikėtai susižavėti kokiu nors nereikšmingu menkniekiu, kuris jam atrodys labai svarbus, ir dėl to praleisti kažką tikrai svarbaus. Todėl rimtų planų kurti neverta. Geriau skirti laiką kūrybai ar meilei.

Mergelė

Mergelei gali atrodyti, kad visatos sukimosi centras tikrai turi būti kažkur šalia jos. Nepaisant to, kad gali būti ir kitaip, Mergelė darys viską, kad pritrauktų dėmesį. Tačiau ne visada būti centre yra gerai.

Svarstyklės

Svarstyklės rizikuoja tapti tironu ir diktatoriumi. Tačiau joms gali atrodyti, kad jos tiesiog imasi naudingos iniciatyvos. Jei Svarstyklės nenori aštrinti situacijos, joms nepakenks sumažinti įsakmių natų.

Skorpionas

Skorpionui minčių kils dažniau negu įprastai, jos gali tapti įkyriomis idėjomis. Norint išvengti ginčų, geriau užsiimti kokia nors kūryba, kur tokios idėjos žalos nepadarys.

Šaulys

Šauliui bus sunku suprasti, kodėl didžiausi malonumai yra ir nuodėmės. Kodėl blogai papildomas pyragėlis ar bučinys? Atrodys logiška taisyklė: „Jeigu negalima, bet labai norisi, vadinasi, galima.“ Taip, bet saikingai.

Ožiaragis

Ožiaragis norės įsakinėti kitiems. Jei jaučiate, kad turite lyderio savybių, tada – pirmyn! Jei šių savybių trūksta, geriau nebandyti. Verta energiją skirti romantiškam pasimatymui.

Vandenis

Gyvenimas privers Vandenį pakovoti su aplinkybėmis. Nors jis nebus nusiteikęs aktyviai veikti, kai kurie įvykiai pareikalaus jo energingo dalyvavimo. Natūralu, kad Vandenis tam priešinsis, bet ne visada sėkmingai.

Žuvys

Žuvys turi galimybę išmokti ko nors neįprasto ir įdomaus! Jų gyvenimas bus kupinas ryškių, fejeriškų emocijų ir įspūdžių. Vienintelė sąlyga – neteikti didelės reikšmės erzinančioms smulkmenoms.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS