Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 24 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 24 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 24-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Jausite emocinę įtampą, stokosite savikontrolės. Labai kritiškai vertinsite pašnekovus. Galite ką nors įžeisti savo nesubtiliomis užuominomis. Vakare būsite nusiteikę diskutuoti, pramogauti.

JAUTIS. Jūsų dėmesys bus sutelktas į kelionių klausimus, užsienį arba į mokslo, švietimo, kultūros reikalus. Rūpės aiškintis ir meilės, partnerystės santykius, tačiau tam reikėtų šiltesnės atmosferos.

DVYNIAI. Šiandien pravartu atiduoti skolas, sumokėti mokesčius, palūkanas, nepriemokas, baudas ar pan. Išmeskite susikaupusį šlamštą. Vakare rimčiau pasimokykite, jei tai aktualu.

VĖŽYS. Jeigu yra kilę neaiškumų partnerystės ar kolegiškuose santykiuose, būtų gerai išsiaiškinti ir užbaigti tą neapibrėžtumą. Atsikratykite ir tų vidinių gaivalų, kurie jums trukdo laisvai kvėpuoti ir realizuoti save.

LIŪTAS. Daug laiko skirsite ūkiniams darbams. Aplinkiniai tikriausiai nepritars kai kuriems jūsų poreikiams bei tikslams, todėl jūs dėsite visas pastangas juos įtikinti. Neieškokite lengvabūdiškų pramogų.

MERGELĖ. Šiandien jums svarbiausi dalykai bus vaikai, augintiniai, sveikata. Tačiau jei laiku neužbaigsite darbų, galite neišvengti viršvalandžių. Vakare tiktų planuoti, kaip geriau pakoreguoti gyvenimo būdą, mitybą, kad būtų palankiau sveikatai.

SVARSTYKLĖS. Rutina įsuks jus į savo ratą, tačiau vakaras gali būti įdomesnis dėl netikėto pasiūlymo, flirto ar kt. Jeigu vakare eisite į renginį, turbūt išleisite nemažai pinigų.

SKORPIONAS. Nuo pat ryto neblogai tvarkysitės su protiniu darbu, buhalterine, reklamos, logistine veikla. Vakarą skirkite šeimai bei labiau pasistenkite, kad namuose įsivyrautų taika ir meilė.

ŠAULYS. Diena bus kupina piniginių, turtinių, o gal ir techninių rūpesčių. Galite gauti nedidelį darbelį, už kurį bus tuoj pat atlyginta. Tačiau galimos ir netikėtos išlaidos, rinkliavos.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų nuotaikos nuolat kaitaliosis, planai – irgi. Pasąmonėje jums labai norėsis jaukumo, meilės, todėl praverstų draugiška kompanija. Labiau saugokite nuo pavojų vaikus.

VANDENIS. Galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Arba išaiškės kažkokių svarbių planų suirimo priežastis. Galite pakeisti požiūrį į asmenį, iš kurio nemažai tikėjotės.

ŽUVYS. Pirmoji dienos pusė tinkama įvairiems kontaktams, pokalbiams, organizacinei, visuomeninei veiklai. Tačiau popiet labai sumažės energijos. Saugokite sveikatą, nes didesnė infekcijų, alergijų, apsinuodijimo tikimybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS